Dolar 32,4390
Euro 34,7386
Altın 2.446,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Vodafone Müjdeyi Duyurdu! Bedava İnternet Kampanyası 28 Şubat

Türkiye’de olduğu gibi dünyada da adını duyuran Vodafone yaptığı internet kampanyalarıyla müşterilerini memnun ediyor. Vodafone son yaptığı duyuruda 1 gb hediye internetin hattınıza nasıl yükleneceğini açıkladı.

Vodafone Müjdeyi Duyurdu! Bedava İnternet Kampanyası 28 Şubat
28 Şubat 2016 12:44

Türkiye’de olduğu gibi dünyada da adını duyuran Vodafone yaptığı internet kampanyalarıyla müşterilerini memnun ediyor. Vodafone son yaptığı duyuruda 1 gb hediye internetin hattınıza nasıl yükleneceğini açıkladı.

Dev GSM şirketi Vodafone Self Servis uygulaması yükleyen tüm kullanıcılarına 1 GB internet hediye ediyor. Self Servis 1 Gb internet kampanyasından nasıl faydalanılır ve 1 GB hediye internet hattınıza nasıl yükselir haberimiz detayında.

Vodafone hattı kullananlar Self servis yükleyerek hem güncel faturalarını, hem geçmiş faturalarını hemde son fatura detayını görüntüyebilmenin yanında, paket detaylarını yani toplam ne kadar konuşma paketi olduğunu ne kadarını kullandığını ve ne kadar kaldığını aynı şekilde paketinde toplam kaç sms olduğu kaç sms attığını ve kaç sms hakkı kaldığını görebilir. Ayrıca en çok şikayet edilen kısım olan internet paket aşımından dolayı yüksek faturaların önüne geçecek olan internet paket takibinide yapabilirsiniz. Bunun yanında son 1 yıllık konuşma ve sms geçmişinizi tüm ayrıntıları ile dökebilir paketiniz bittiğinde anında ek paket alabilirsiniz.

Tüm bunların yanında ayrıca Self Selvis uygulamasını cep telefonunuza yükleyip 1 GB internet kazanabilirsiniz. Gelelim Self Servis Uygulaması nasıl yüklenir onu anlatmaya Cep telefonunuzdan Android ve Apple markete girip arama kısmına Vodafone Self Servis yazıyoruz ve karşımıza gelen programı yüklüyoruz. Programı yükledikten sonra açıyoruz ve cep telefonumuzu ve vodafone şifremizi yüklüyoruz ( vodafone şifresi almak için mesaj bölümüne s yazım 7000 gönderiyoruz şifremiz anında cebimize geliyor ) açılan menüden ek paket al menüsünden 1 GB hediye internet seçeneğine tıklayı paketimi kolay bir şekilde yüklüyoruz.

Vodafone ayrıca abonelerine aileden herhangi bir kişi 2. hattı aldığı zaman 2 hattın tarifesine yüzde 40 lara kadar indirimli kullanabilirsiniz. Türkiye’nin 1. GSM operartörü olma yolunda ilerleyen vodafone ADSL ve fiber internet hizmetleriyle de abonelerini gün geçtikçe fazlalaştırıyor. Vodafone nun aboneleri için sunmuş olduğu internet kampanyalarını takip edip haberlerimiz detayın sizlere sunmaya devam edeceğiz bizi takip edin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.