Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 16°C

Ayancık’ta Kira Fiyatları Dudak Uçuklatıyor

Sinop Ayancık’ta dairelerin kira fiyatları 10-15 bin seviyelerine ulaştı. Ayancık’ta kiralık ilanı verilen dairelerin fiyatları adeta dudak uçuklatıyor.

Ayancık’ta Kira Fiyatları Dudak Uçuklatıyor
12 Şubat 2024 20:44

Ayancık’ta ev kiraları ateş pahası olurken, 1+1 dairelere 8-10 bin TL kira isteniyor. Kiracılar ve ev kiralayacak olan vatandaşlar kara kara düşünüyor.

Yalı Mahallesinde 15 yıllık 3+1 kaloriferli daire 10 bin TL’den kiralanıyor.

Cevizli Mahallesinde ise 3+1 kaloriferli dairelerin kirası 7 ila 9 bin TL arasında değişkenlik gösteriyor.

KİRALAR 15 BİNE ULAŞTI

Cevizli Mahallesinde eşyalı bir dairenin 14 bin TL’ye kiralandığını duyan vatandaşlar ise tepki gösterdi.

İstanbul’da bile bu kadar yüksek daire kiralarının olmadığını Muhammed Kaya “Bu fiyatlar şaka olmalı, Ayancık için ütopik fiyatlar.” dedi.

Takipçilerimizden Bahar Özdemir ise “Ayancık’ta nasıl bir ev kirası 14 bin lira olabiliyor? İnsanlar asgari ücret ile çalışıp 14 bin lira kiraya verirse diğer kalan günlerde taş yemesi bekleniyor sanırım. Ayancık’takiler büyükşehiri sadece kira zamları ve pahalılık ile takip ediyor. Memleketimin diğer kalan her şeyi yerinde sayıyor.” dedi.

Kurumsal sitelerdeki kiralık daire fiyatları:

Ayancık'ta Kira Fiyatları Dudak Uçuklatıyor

YORUMLAR

  1. Ferhat bektaş dedi ki:

    Durmak yok yola devam 🤣🤣🤣 bizler bunu hak ettik kimse kusura bakmasın. Ver yetkiyi gör etkiyi🤣🤣🤣 arkadaşlar haaa Ayancık dogalguzellikleri olan ancak bodrum kadar turizm şehri olmayan nezih emekli için kafa dinleme yeriydi eskiden bunun sonucu neolur gecinemeyen Sinop dışından gelecek memur takımı ayancigi terk etmek ,orunda kalır sağlık eğitim gibi kamu hizmetleri açısından Ayancık halkı kaybetmiş olur.

  2. Mürvet Altaş dedi ki:

    Bizler büyük şehirde yaşarken kira pahalılığından yakınıyoruz ama geçimimizi sağlayacak her türlü iş imkanı var, ayancıkta ne var Allah aşkına, bir ayancıklı olarak yazıklar olsun diyorum aç gözlü ev sahiplerine, ölüm var yediğiniz kira hiçte helal değil, hesabını vermeyeceksiniz , insanlar ardınızdan dua yerine beddua edecekler, çok yazık

  3. Japon Çinli dedi ki:

    Bunu bi Ayancıklı dememiştir. Bir Ayancıklı ütopik demez. Tepkisini başka kelimelerle açıklar 🙂