Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 16°C

Bülent Akyol: “Ayancık’ı gözden çıkardınız herhalde”

İyi Parti Ayancık Belediye Başkan Adayı Bülent Akyol “Madem doğalgaz kesin gelecek, projesi tamam, selden sonra doğalgaz boruları döşenip, alt yapısı hazırlanabilirdi.” dedi.

Bülent Akyol: “Ayancık’ı gözden çıkardınız herhalde”
19 Mart 2024 11:25

İyi Parti Ayancık Belediye Başkan Adayı Bülent Akyol, ilçenin doğalgaz sorunu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Akyol açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Sosyal medyada gezerken duygusal bir videoya rastladım. 11 Ağustos 2021 yılında yaşanan sel felaketi görüntüleri. Maddi, manevi acı kayıplarımız oldu. Allah bir daha böyle bir felaketi yaşatmasın. Kastamonu Bozkurt ve Ayancık felaketi çok ağır atlattı. Süreci iyi yönetenler bu yaşanan felaketi avantaja çevirdi. Biz ilçe olarak maalesef çeviremedik. Örneği Bozkurt. Merak ettim gezmeye gittim. Gereken ne varsa devlet tarafından yapılmış. Biz ise hala toparlanma mücadelesi veriyoruz.

Yaşanan felaketten en kârlı çıkanlar ise Kastamonu ilçeleri oldu. Ne kârı oldu derseniz Doğalgazı ilçelerine kazandırdılar. Komşumuz Çatalzeytin bile şu an evlerde kullanmaya başladı. Bizler ise 2019 yerel seçimlerinde AK Parti milletvekili tarafindan meydanda müjde denilerek sözü verilen ve hala belirsizliğini koruyan doğalgazı bekliyoruz. Geliyor 2023′ te tamam dediler. Belediye meclisinden geçti başlıyoruz dediler. Daha çok bekleriz.

Şimdi yine 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde başkan adaylarının projelerinin en başında geliyor. Bu sefer tamam. Hedef 2025, 2053, 2071. Madem doğalgaz kesin gelecek, projesi tamam, selden sonra doğalgaz boruları döşenip, alt yapısı hazırlanabilirdi. Şimdi alt yapısı olmadan asfaltladık. Olsun keser, biçer yamalarız. İktidar partisi yöneticilerinde ve aday olmak isteyenlerde hiç mi ortak akıl yoktu. Hep kişisel siyaset mi düşünecek siniz. Ayancık’ı gözden çıkardınız herhalde. Sele kadar olan 2.5 yıllık bir süre içinde Belediye Başkanı tarafından 2019 seçim kitapçıklarında vaat edilen 42 projeden, Apart Sosyal tesislerini faaliyete geçiremiyenler, nostaljik gemiyi yapamayanlar sel mağduriyetinin arkasına sığınarak bir dönem daha yönetmek istiyor.

Sonuç; yerel ve genel yöneticiler size sesleniyorum; Ayancık’ı iyi yönetemediniz. Tüp 700, kömür 11.000 tl oldu. Haberiniz var mı?
Sorsan Yıkılmadık Ayaktayız. Yersen.
Kim Ayancık’a gelecek yatırımı engellerse halka şikayet edeceğim. Zehirleniyoruz.”

Bülent Akyol: “Ayancık’ı gözden çıkardınız herhalde”

YORUMLAR

  1. Zuhal Karahan dedi ki:

    2021 Sel felaketinde hükümet Kastamonu Bozkurtu ihya etti,bizi kandırdı.Zamanın enerji bakanı Fatih dönmez’e ve hakkımızı korumayan milletvekillerine dava açma hakkımız var. Davanın şahitleri Ayancıklı değil birtek , televizyon izleyen bütün Türkiye …Bozkurta sağladıkları kolaylık ölçüsünde Ayancıkta her haneye kömür ve tüp parası ödemeleri gerekirdi .Adil yönetilmek herkesin hakkı.Milletvekilleri bunu temin etmeliydi… (halkı korumayan kim varsa istifaya davet ediyorum.) 2025 deniliyor da,hangi ay ,bu tempoyla yaz aylarına belki.Yani 2025 kış ayında Ayancıklı parasıyla zehir soluyacak.Biz dua edelim 2026 KIŞ AYINDA
    AYANCIKLI ÖĞRENCİLER OKULA GİDERKEN ZEHİRLENMESİN,KENDİMİZDEN GEÇTİK. Zuhal Karahan Fenerbahçe Kalamış