Dolar 32,5370
Euro 34,9593
Altın 2.456,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Ünlü Gazeteci Fenerbahçe Hakkında Duyuruda Bulundu!

Futbol hakkındaki transfer haberleri ile dünya çapında büyük bir üne sahip olmuş olan İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Fenerbahçe kulübü taraftarlarını heyecanlandıracak bir haber durumuna daha imza attığı belirtildi..

Ünlü Gazeteci Fenerbahçe Hakkında Duyuruda Bulundu!
28 Ocak 2016 09:32

Futbol hakkındaki transfer haberleri ile dünya çapında büyük bir üne sahip olmuş olan İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Fenerbahçe kulübü taraftarlarını heyecanlandıracak bir haber durumuna daha imza attığı belirtildi.

İtalyan kökenli gazeteci, Yıldız oyuncu Emenike’nin West Ham ekibine kiralanması durumu ile beraber Fildişili golcü Seydou Doumbia’nın Fenerbahçe kulübüne sözleşme imzalayacak olduğunu belirtildi.

Belirtilenlere göre, Emmanuel Emenike’nin yarın sıhhat kontrol durumundan geçerek West Ham United kulübüne imza atacak olduğunu söylemekte iken, Sarı Lacivert’lilerin Roma’nın Fildişili oyuncusu Seydou Doumbia transferinde de mühim ara kat etmiş olduğunu belirtti.

Di Marzio, bir sonra ki gün Fenerbahçeli yöneticiler ile Romalılar arasında transfer adına nihai bir telefon görüşmesi gerçekleştirilecek olduğu vurgulandı.

Geride bırakmış olduğumuz sezonun dönem arası içerisinde CSKA Rusya Başkenti Moskova’dan Roma’ya transfer olmuş olan 28 yaşında bulunan futbolcu, beklentileri karşılayamayınca bu sezon içerisinde yine CSKA Rusya Başkenti Moskova’ya kiralandığı belirtilmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.