Dolar 32,4445
Euro 34,7285
Altın 2.440,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Tarım İl Müdürlüğü görevine Sulaoğlu atandı

Karara göre Sinop İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Ahmet Celalettin Sulaoğlu atandı.

Tarım İl Müdürlüğü görevine Sulaoğlu atandı
24 Temmuz 2014 11:36

Başbakan Yardımcılığı, Aile ve Sosyal Politikalar, Bilim Sanayi ve Teknoloji, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gençlik ve Spor, Gıda Tarım ve Hayvancılık, İçişleri, Kültür ve Turizm ile Maliye Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

 

Karara göre Sinop İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Ahmet Celalettin Sulaoğlu atandı. 

 

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre; Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Mümtaz Sinan, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, Nizamettin Ekinci, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Ali Çakır, Et ve Süt Kurumu Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Ethem Kalın, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine İsmail Kemaloğlu, Strateji Geliştirme Başkanlığına Ömer Bülent Arslan, Gümüşhane İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Edip Birşen, Amasya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Lokman Gültekin, Batman İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Nurettin Kiyas, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına Mahmut Sami Gürbüz atandı.

 

Başbakan Yardımcılığı’na bağlı Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne Osman Güneren, Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne İsmail Aktaş, Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne Halil Taşkesen, Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne Ahmet Aydın atandı. 

 

Sinop İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne ise İstanbul İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Ahmet Celalettin Sulaoğlu getirildi. 

1959 yılında Konya ilinin Kulu ilçesinde dünyaya gelen Ahmet Celalettin Sulaoğlu 1976 yılında Manisa Demirci Öğretmen Lisesinden mezun oldu. 1981 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zirai Ekonomi bölümünde mezun olan Sulaoğlu 1983-1984 yılları arasında Konya Altınova Tarım İşletmesi Müdürlüğünde Mühendis olarak görev yaptı. Daha sonra sırasıyla, Su Ürünleri İstanbul Bölge Müdürlüğü (Mühendis) (1984-1985), Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi (1996-1998), İstanbul İl Müdürlüğü Proje ve İstatistik Şube Müdürü (2002-2003), İstanbul İl Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı (2003-2009) görevlerinde bulunan Ahmet Celalettin Sulaoğlu 2013 yılından buyana İstanbul İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Görev süresi boyunca, Su Ürünleri Kanunu ve Yönetmeliği Kapsamında Su Ürünleri Projeleri ile ilgili çalışmalar. Mera Kanunu ve Yönetmeliği kapsamında yapılan çalışmalar. Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu ve Yönetmeliği Kapsamında çalışmalar yapan Ahmet Celalettin Sulaoğlu evli ve 2 Çocuk Babası Vitrin Haber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.