Dolar 32,3412
Euro 35,1262
Altın 2.241,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 11°C
Az Bulutlu
Sinop
11°C
Az Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 10°C
Cts 12°C

 “Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve TBMM heyetinden Belarus’a Ziyaret”

TBMM Başkanı Binalı Yıldırım başkanlığında oluşturulan parlamento heyeti çeşitli temaslarda bulunmak üzere Belarus’a gitti.

 “Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve TBMM heyetinden Belarus’a Ziyaret”
Hayrettin Kaya
13 Kasım 2018 17:23

TBMM Başkanı Binalı Yıldırım başkanlığında oluşturulan parlamento heyeti çeşitli temaslarda bulunmak üzere Belarus’a gitti.

Aslan Özdemir

TBMM Divan Üyesi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, TBMM İdare Amiri Ankara Milletvekili Erkan Haberal, Türkiye-Belarus Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve Gaziantep Milletvekili İmam Hüseyin Filiz’in yer aldığı heyet Türkiye-Belarus ilişkilerinin geliştirilmesi adına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Programın ilk gününde TBMM Başkanı Sayın Binalı Yıldırım ve beraberindeki Parlamento Heyeti Bağımsızlık Sarayında Belarus Cumhurbaşkanı Alexander Lukaşenko’yu ziyaret etti.

Belarus Parlamentosu Cumhuriyet Konseyi Başkanı Mikhail Myasnikoviç, Belarus Parlamentosu Temsilciler Meclisi Başkanı Vladimir Andreyçenka ve beraberindeki heyet ile yapılan ortak görüşmelerin ardından, TBMM ile Belarus Cumhuriyet Konseyi ve Belarus Temsilciler Meclisi arasında Parlementolararası İş birliği Ortak Bildirisi imzalanarak basın açıklaması yapıldı.

Belarus Başbakanı Sergei Rumas görüşmesi ile devam eden program kapsamında Türkiye-Belarus arasında siyasi ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi ile ilgili üst düzey görüşmeler gerçekleştirildi.

 “Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve TBMM heyetinden Belarus’a Ziyaret”  “Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve TBMM heyetinden Belarus’a Ziyaret”  “Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve TBMM heyetinden Belarus’a Ziyaret”  “Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve TBMM heyetinden Belarus’a Ziyaret”  “Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve TBMM heyetinden Belarus’a Ziyaret”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.