Dolar 32,5638
Euro 34,9584
Altın 2.445,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Rihanna Sokak Stili Moda Oldu

Renkli sahne tasarımlarında olduğu kadar gündelik yaşantısında hatta sokakta bile şık ve seksi görünmeyi seven ünlü şarkıcı Rihanna tercih ettiği ilginç tasarımlar ile yeni bir akımın öncüsü oldu.

Rihanna Sokak Stili Moda Oldu
28 Şubat 2016 18:28

ÇILGIN VE RAHAT STİL

Renkli sahne tasarımlarında olduğu kadar gündelik yaşantısında hatta sokakta bile şık ve seksi görünmeyi seven ünlü şarkıcı Rihanna tercih ettiği ilginç tasarımlar ile yeni bir akımın öncüsü oldu.

Rihanna Sokak Stili olarak anılan bu akım ilk bakışta farklı olması dolayısıyla göze itici gelebiliyor. Ancak bu tarza alıştıktan sonra Rihanna’nın ne kadar yaratıcı bir zevke sahip olduğunu anlayabiliyoruz. Özellikle üzerinde siyah ile çizilmiş farklı desenlerin ve yazıların olduğu beyaz yüksek topuklu çizmeler ve buna benzer ilginç ayakkabı tasarımları bu tarzın adeta bir tamamlayıcısı  niteliğinde…

Rihanna sokak stili söz konusu ise büstiyer biçiminde hazırlanan oldukça kısa üstler dikkati çekiyor. Gerek sahnede gerekse sokakta bu tür üstleri tercih eden Rihanna bunların son derece rahat ve seksi olduğunu ifade diyor. Bunun dışında neredeyse uzun bir kazak boyunda olan mini elbiseler de Rihanna’nın seçimleri arasında yer alıyor. Bu elbiselerin bir diğer özelliği ise oldukça canlı renkler ile bezenmiş olmaları. Bu elbiseler koyu renk olsalar bile ön kısımlarında mutlaka canlı renk ve desenlere yer veriliyor.

Rihanna’nın kombinlerine bakacak olursak bir kısıtlama yapmak mümkün değildir. Çünkü ünlü sanatçı modaya ayak uydurduğu gibi kendisi de modaya katkı sağlamaktadır. Kısa üstler, hem değişik hem de mükemmel ayakkabılar, asker desenli ve yırtık kot modelleri, mini elbiseler, boyfriend ceketler ve özellikle şapka seçimi bir çok kombin oluşturduğunun bir kanıtıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.