Dolar 32,4390
Euro 34,7386
Altın 2.446,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Rektör DALGIN, Ayancık İlçemizi Ziyaret Etti

Rektör Prof. Dr. Nihat DALGIN, inşaatı devam eden Ayancık Meslek Yüksekokulu’nu yerinde incelemek ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ayancık İlçesi’ni ziyaret etti.

Rektör DALGIN, Ayancık İlçemizi Ziyaret Etti
13 Ocak 2016 12:17

Rektör Prof. Dr. Nihat DALGIN, inşaatı devam eden Ayancık Meslek Yüksekokulu’nu yerinde incelemek ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ayancık İlçesi’ni ziyaret etti.

Yeşilin mavi ile buluştuğu Ayancık İlçesi’nde, ilk olarak Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat SEZGİN, Ayancık MYO Müdürü Yrd. Doç Dr. Ali KARAÇUHA, Üniversitemiz Genel Sekreteri Mehmet ATLI ve Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Adem Yavuz AVŞAR, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan ERGÜN’ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Belediye Başkanı Ayhan ERGÜN; “Doğa harikası olan Ayancık İlçemizdeyeni hizmete alınacak Ayancık MYO binası ile birlikte, daha fazla üniversite öğrencisine ev sahipliği yapmak için el birliği ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ayancıklılar olarak Üniversitemizi çok önemsiyoruz.” dedi.

Rektör DALGIN ise Ayancık Meslek Yüksekokulu’na değerli katkılarından dolayı Ayancık Belediye Başkanı Ayhan ERGÜN’e teşekkür etti.

Ziyaretin ardından Rektör DALGIN, inşaatı devam eden Ayancık Meslek Yüksekokulu’nu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat SEZGİN, Ayancık MYO Müdürü Yrd. Doç Dr. Ali KARAÇUHA, Üniversitemiz Genel Sekreteri Mehmet ATLI, Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Adem Yavuz AVŞAR ve yüklenici firma yetkilisi Hasan Tolga DEMİR ile birlikte inceledi ve bilgiler aldı.

Daha sonra  Ayancık Meslek Yüksekokulu Akademik ve İdari personeli ile bir araya geldi. Ziyarette Ayancık MYO Müdürü Yrd. Doç Dr. Ali KARAÇUHA, Ayancık MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Muhammed Ali ZOROĞLU ve Öğr. Gör. Gizem BEKAR Ayancık Meslek Yüksekokulu hakkında bilgiler verdi.

Bilimsel ve ahlaki değerlerle donanmış örnek öğrenciler yetiştirme hedefi ile yola çıkan Rektör Prof. Dr. Nihat DALGIN, Ayancık Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile de sohbet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.