Dolar 32,5399
Euro 34,8951
Altın 2.437,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Pop Yıldızı ÇELİK ilçemizde

Türk pop müziğinin efsanelerinden ‘ÇELİK’ Ayancık ‘Firuze’de…

Pop Yıldızı ÇELİK ilçemizde
25 Mart 2017 13:29

Türk pop müziğinin efsanelerinden ‘ÇELİK’ Ayancık ‘Firuze’de…

90 yılların pop yıldızı ‘Çelik Erişçi’ 25 Mart 2017 Cumartesi akşamı Firuze Cafe’de başta son albümü ‘İyi Günde Kötü Günde’ ile müzikseverleriyle buluşuyor.

Ayancık Firuze Cafe işletmecisi Ersan ÖZDEMİR; Levent YÜKSEL, Grup Gündoğarken, Suat Suna, Fuat Saka, Hüsnü ŞENLENDİRİCİ, Cihan YILDIZ, Bendeniz, Resul DİNDAR, Haluk LEVENT’den sonra Çelik Erişçi’yide Ayancıklı müzikseverlerle buluşturuyor.

24 Mart Cuma günü Firuze Cafe’de yaptığımız sohbette; ‘Anne tarafından Ayancık Ali köylüyüm. Bu ilçenin evladı olarak siz hemşehrilerimle bir kez daha buluşmanın zevkini ve onurunu yaşıyorum. Bizi buluşturan Ersan ÖZDEMİR beye huzurunuzda teşekkürlerimi sunmak isterim. İlçemiz Ayancık’ı çok seviyorum. Mavisiyle yeşiliyle cennet köşe… Neden bir Ege Akdeniz köşesi gibi olmamalı, bize ne görev düşerse varım’ dedi.

1988’de okul arkadaşları İzel ÇELİKÖZ ve Ercan SAATÇİ ile birlikte grup kuran ve daha sonra ayrılan Çelik kariyerinin 18. Albümünü çıkaran sanatçı tüm şarkılarının sözlerini kendisi yazmıştır. Eserlerini sanatçı dostlarıyla da paylaşmıştır. ‘Kızımız olacaktı’ İzel ÇELİKÖZ- Sen yoluna ben yoluma’ Ebru GÜNDEŞ gibi… Gazete köşe yazarlığı, yayımlanmış kitabı da olan Çelik; ‘Emek ve Değer’ konusuna önem veriyorum zaman takıntım var, saat ve takı kullanmıyorum. ir tek kişinin bile gönül kubbesinde hoş bir seda bırakabilmek güzel bir hizmet olacak ve yaşam bundan sonra benim için insana hizmet edebilirsem bir anlam ifade ediyor.’ dedi. Erdoğan ERKAYMAZ

Pop Yıldızı ÇELİK ilçemizde Pop Yıldızı ÇELİK ilçemizde

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.