Dolar 32,4475
Euro 34,7401
Altın 2.437,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Ozan Çolakoğlu İle Gülşen Evleniyor!

Aldığımız habere göre Ozan Çolakoğlu, sevgilisi Gülşen, müstakbel kayınvalidesi Suna Çolakoğlu ve görümcesi ile akşam gecelerinde günyüzüne çıktığı görüldü. Çıkışta keyifli halleri ile büyük dikkat çekmiş olan âşıklar, düğün müjdesini dayanamayıp verdiler. Ünlü müzik adamından evlilik teklifi almış olduğunu duyuran güzel şarkıcı Gülşen, yaşamış olduğu duygusal anlar üzerinde ayrıntıları anlatmaktan kaçınmadı..

Ozan Çolakoğlu İle Gülşen Evleniyor!
26 Şubat 2016 12:11

Aldığımız habere göre Ozan Çolakoğlu, sevgilisi Gülşen, müstakbel kayınvalidesi Suna Çolakoğlu ve görümcesi ile akşam gecelerinde günyüzüne çıktığı görüldü. Çıkışta keyifli halleri ile büyük dikkat çekmiş olan âşıklar, düğün müjdesini dayanamayıp verdiler. Ünlü müzik adamından evlilik teklifi almış olduğunu duyuran güzel şarkıcı Gülşen, yaşamış olduğu duygusal anlar üzerinde ayrıntıları anlatmaktan kaçınmadı.
Çolakoğlu’nun ‘Yaz bitmeden evleneceğiz’ sözü karşısında şaşkınlık yaşayan Gülşen, “Ben tarihi söyleyeceğini tahmin etmemiştim. Daha belli değil” dedikten sonra Suna Çolakoğlu söze girdi.
Müstakbel kayınvalide gelin adayını sevdiğini ve evliliğe onay verdiğini dile getirdi. Bu sevgiye kayıtsız kalmayan Gülşen ise “Biz ona kızıl maske deriz. Önden Muazzez Abacı, arkadan Selda Bağcan. Çok tatlı bir kayınvalidem var” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.