Dolar 32,4745
Euro 34,7570
Altın 2.441,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Nazım Maviş'ten 10 Kasım Mesajı

“Çalışmak ve birlik-beraberlik içinde hareket etmekte başka bir sırrımız yok.”

Nazım Maviş'ten 10 Kasım Mesajı
10 Kasım 2015 10:57

“Çalışmak ve birlik-beraberlik içinde hareket etmekte başka bir sırrımız yok.”

 

AK Parti Sinop Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 77'nci yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
 

Nazım Maviş mesajında Atatürk ve arkadaşlarını rahmetle andıktan sonra Türkiye Cumhuriyetini kuranların en büyük idealinin gelişmiş, kalkınmış, birlik içinde yaşayan bir ülke olduğunu vurguladı. 
 

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş’in 10 Kasım mesajı şöyle;
 

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 77'nci yıldönümünde rahmet ve şükranla anıyorum. Türkiye Cumhuriyetini kuranların en büyük ideali gelişmiş, kalkınmış, birlik içinde yaşayan bir ülkeydi. Ancak bu şekilde çağımızdaki devletlerin ve medeniyetlerin seviyesine çıkabilir ve onları aşabiliriz. 
 

Bugün işte bu yolda adım adım ilerleyişimizi bir koşuya çevirerek Cumhuriyetimizin 100. Yılında kurucu iradenin belirlediği o büyük hedeflere ulaşacağız. Eğitimden sanayiye, teknolojiden mimariye, sağlıktan ulaşıma, sanattan siyasete her alanda yeni bir atağa geçmek zorundayız. Türkiye’nin 2023 hedeflerinin anlamı budur. Türkiye, milletler ve ülkeler koşusunda tüm zenginlikleriyle en önlerde olması gereken bir ülkedir. Maddi-manevi mirasımız, tarihimiz, genç nüfusumuz, stratejik konumumuz, medeniyet değerlerimiz bunu gerçekleştirmek için yeterlidir. Özgüvenimizi kuşanarak, dahaçok çalışarak ve el ele vererek bunu başaracağız. Çalışmaktan ve birlik-beraberlik içinde hareket etmekte başka bir sırrımız yok. 
 

Bu vesileyle İstiklal mücadelesini yürüten tüm büyüklerimizi, askerlerimizi, devlet ve siyaset adamlarımızı da rahmetle anıyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.