Dolar 32,4570
Euro 34,8518
Altın 2.446,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Monaco – Fenerbahçe Maçı Ne Zaman? Maç Şifreli Mi?

Fenerbahçe, rövanş karşılaşması için deplasmanda Monaco ile karşı karşıya geliyor. Monaco Fenerbahçe maçı ne zaman? Monaco Fenerbahçe maçı saat kaçta? Monaco Fenerbahçe müsabakası hangi kanalda yayınlanacak?

Monaco – Fenerbahçe Maçı Ne Zaman? Maç Şifreli Mi?
1 Ağustos 2016 17:24

Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil eden iki takımımızdan biri olan sarı lacivertli takım Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’ne 3. turda dahil olmuştu. Yapılan kuralar sonucunda Fenerbahçe’nin 3. tur ön elemede rakibi ise, güçlü Fransız temsilcisi Monaco olmuştu.

Fenerbahçe, ilk maçı 2-1 kazanmıştı.

İlk mücadeleyi kendi evinde taraftarlarının önünde 2-1 kazanmayı başaran sarı lacivertli takım Fenerbahçe, rövanş karşılaşması için Fransa’nın Monaco kentine gidiyor.

Taraftarlar maçı bekliyor!

Sarı lacivertli takımın buradan bir beraberlik çıkarması demek elemeyi geçmek demek. Herkes bu önemli mücadeleyi büyük bir sabırsızlıkla bekliyor.

Maçın tarihi netleşti!

Sarı lacivertli takım Fenerbahçe’nin, Monaco ile oynayacağı rövanş karşılaşmasının tarihi netlik kazandı. Monaco – Fenerbahçe müsabakası 3 Ağustos Çarşamba günü saatler 21.45’i gösterdiğinde maçın hakemi Artur Manuel Eiberio Soares Dias’ın ilk düdüğüyle maç başlayacak.

Hangi kanalda yayınlanacak?

Sarı lacivertli takımın, Monaco ile oynayacağı bu önemli müsabakası Lig TV ve Smart Spor kanallarında canlı olarak yayınlanacak. Uydu cihazı sahipleri bu karşılaşmayı şifresiz olarak izleyemeyecek.

Vitor Pereira taktik çalıştırıyor!

Sarı lacivertli takım Fenerbahçe’nin teknik direktörü Vitor Pereira, Monaco maçı için yapmış olduğu antrenmanlarda takımına taktik ağırlıklı idmanlar yaptırıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.