Dolar 32,4390
Euro 34,7386
Altın 2.446,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Lacoste Güneş Gözlüğü Modelleri İle Farkınızı Yaratın

Cem Optik’te Lacoste marka güneş gözlüklerinde neredeyse her zevke uygun bir model bulabilirsiniz.

Lacoste Güneş Gözlüğü Modelleri İle Farkınızı Yaratın
18 Temmuz 2018 10:04

Cem Optik’te Lacoste marka güneş gözlüklerinde neredeyse her zevke uygun bir model bulmak mümkündür. Lacoste özellikle modası geçmiş ve sportif modeller ile ilgilenmiyor, asla modası geçmeyecek modellerle ilgileniyor. Siyah ve lacivert güneş gözlüğü, klasik göze alamayacak olanlar için iyi bir seçim olabilir. Bununla beraber, daha sportif bir görünüm isteyen ve eğlenceli bir çerçeve isteyenler Lacoste’un farklı renk seçeneklerini deneyebilirler. Son zamanlarda moda olan daha renkli renkli güneş gözlüklerini de denemek isteyebilirsiniz. Lacoste güneş gözlüğü modellerini görmek için buraya tıklayın.

En popüler Lacoste güneş gözlüklerinden biri Lacoste L778 güneş gözlüğü modelidir. Lacoste L778s, sportif bir görünümü siyah bir çerçeve ve mavi gözlüklerle birleştirir. L778s gözlük modeli, kemik çerçevesine rahat bir şekilde uyum sağlayan bir unisex gözlük modelidir. Lacoste 683S aynı zamanda çok sportif bir model. Siyah ve yeşil harman çerçeveli bu model, muhteşem bir sportif görünüm yaratmak için mavi camla birleşir. L776s modeli de olağanüstü modeller arasında. Siyah çerçeve ve siyah cam L776’lara çok şık bir görünüm kazandırır ve aynı zamanda kemik çerçeveyle birlikte kullanımı oldukça rahattır. Kadın güneş gözlüklerinin en popüler modellerinden biri olan 787S modeli, kemik çerçeveleri ve geniş lensli kadınların en popüler modellerinden biridir. Kırmızı ve siyah renklerin karışımıyla özgün bir görünüm sunan 787 modelleri, popülerliğini artırmaya devam ediyor. Düz ve şık bir görünüm isteyenlerin tercih ettiği L172s modeli, ince bir çerçeve ve mavi-mavi bir cam ile ortaya çıkıyor. Metalik bir çerçeveye sahip olan bu model, zarif bir görüntü arayanlara özeldir. Kadın güneş gözlükleri arasında L704S de önemli bir yere sahiptir. Kemik çerçeve gözlükleri ve mavi tonları, bu model, en çok satan kadın gözlük modellerinden biri olan şık ve sportif bir görünüm.

Cem Optik’te Güneş Gözlüğü Modellerini Görmek İçin Tıklayın!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.