Dolar 32,4363
Euro 34,7895
Altın 2.453,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

İnce 'Telvin Sanat Evi'nde

İnce 'Sanatın ve sanatçının geçmişte olduğu gibi, yarın da yanında olacağız'

İnce 'Telvin Sanat Evi'nde
18 Mart 2014 10:35

Yerel seçimlere sayılı günler kala AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamza İNCE’nin, hız kesmeden devam ettiği ziyaretlerinin son durağı Telvin Sanat Evi oldu. 

Her fırsatta sanata, spora, turizme verdiği önemi dile getiren Hamza İnce, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Sizler büyük bir özveri ile genç yaşlı demeden, zaman menfuru gözetmeden, sizlere yakışan başarı ile gerek İlimizde gerekse Ülkemizde sanatı temsil ediyorsunuz. Bilindiği gibi ilimizde sanata verilen önem ortadadır. Belediye Başkanlığı yaptığımız dönemde bizlerden destek isteyen sanat camiasını hiçbir zaman geri çevirmedik. Gerek maddi ve manevi destek gerekse mekan desteği verdik. Çünkü sanata verilen desteğin, ilimize katacağı değerin ne kadar önemli olduğunun her daim bilincinde olduk. Yeni dönemde hizmete talip olduğumuz belediye yönetiminde sanat alanında neler yapacağımızı ve sanata bakış açımızı her zaman belli ettik.  Belediye Başkanlığı yaptığım süre içerisinde sizlerin de bildiği gibi sanatın ve sanatçının her daim yanında olduk. Halkımız, yani sizler teveccüh ettiğiniz takdirde, memleketimiz için çok büyük önem sanat camiasının yanında olmaya devam edeceğiz. Yerel yönetim anlayışının da bunu gerektirdiğine inanıyoruz. 30 Mart sonrası bu memleket sporuyla, sanatıyla, turizmiyle, kültürel değerlerine verilen önemi bir kez daha tadacak ve yaşayacaktır.” dedi.

Telvin Sanat Evi Sorumlusu Gülbahar KARADUMAN: “En büyük sıkıntılarımızdan bir tanesi çalışmalarımızı rahatlıkla yapabileceğimiz, gösterilerimizi sergileyebileceğimiz bir tiyatro salonu, ama Sayın Belediye Başkan Adayımız bu konuda gerekli çalışmaların başlatıldığını bir kez daha yinelediler. Ben kendilerine ve bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu tür kültürel mekânların açılacak olması Sinop’un ve Sinoplunun ilerlemesine de büyük katkı sağlayacaktır.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.