Dolar 32,4396
Euro 34,7447
Altın 2.440,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Görelespor Taraftarlarından Birlik Mesajı

Bölgesel Amatör Ligi 4.grup’ta mücadele eden Görelespor Taraftarları Derneği Başkanı Pınar Resuloğlu, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Görelespor Taraftarlarından Birlik Mesajı
15 Aralık 2015 11:37

Bölgesel Amatör Ligi 4.grup’ta mücadele eden Görelespor Taraftarları Derneği Başkanı Pınar Resuloğlu “Gün, birlik beraberlik günüdür, taraftarlık Görelespor’umuzu iyi gününde değil, kötü günlerinde dün olduğu gibi bugünde yanında olma günüdür “dedi.

Resuloğlu “Her takımın bir hedefinin bulunduğunu, Görelespor’unda bu ligde sezon sonunda şampiyon olacağına inandıklarını, bugün oynanan Görelespor- Havza Belediyespor maçında da takımımızın elinden geleni yaptığı halde hakemin maçta hak yemeleri ve yakamızı bırakmayan kötü şansızlık sonucu berabere kaldıklarını “belirtti.

Görelespor Taraftarları Derneği Başkanı Pınar Resuloğlu ”Biz Görelespor taraftarına yakışan dün takımımız iyi iken nasıl destekliyor ve alkışlıyorsak bugünde alkışlamalı ve desteklemeliyiz.Gün, birlik beraberlik günüdür. Tek yumruk olma günüdür. Ne olursa olsun her türlü olumlu olumsuz sonuçta bile kenetlenip takımımıza ve kulübümüze sahip çıkma günüdür” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.