Dolar 32,5492
Euro 34,9407
Altın 2.441,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Fatma ÜSTÜN Güven Tazeledi

CHP Ayancık İlçe Kadın Kolları Kongresi’nde Fatma ÜSTÜN yeniden Güven Tazeledi.

Fatma ÜSTÜN Güven Tazeledi
18 Aralık 2017 13:45

CHP Ayancık İlçe Kadın Kolları Kongresi’nde Fatma ÜSTÜN yeniden Güven Tazeledi.

 

İlçemizde 16.12.2017 tarihinde yapılan CHP Kadın Kolları Kongresi’nde 2 yıldır CHP Ayancık Kadın kolları Başkanlığı’nı yapan Fatma ÜSTÜN seçime girerek tek adayla tekrar başkan seçilerek güven tazeledi.

 

ÜSTÜN ‘ Bu ülkenin sayamayacağımız kadar sorunları varken her şeyi kadın üzerinden götürmeye çalışıyorlar. Biz kadınlar varsa umut var demektir. Kadınların yaşamın her alanında verdiği mücadele asla yok sayılamaz. Kanun hükmünde kararname ile görevlerinden alınan başta Nuriye olmak üzere akademisyenlerin vermiş oldukları onurlu mücadeleyi destekliyor ve yönetim olan olağan üstü halin kaldırılmasını istiyoruz. Susmayacağız, Sessiz kalmayacağız. Haksızlığın olduğu her telde sesimizi yükseltmeye devam edeceğiz.

“MÜCADELE EDENLER HERZAMAN KAZANMAZ AMA KAZANANLAR HERZAMAN MÜCADELE EDENLER OLMUŞTUR.”

CHP Ayancık Kadın kolları olarak sıfatımız ne olursa olsun bundan önce  olduğu gibi bundan sonra da ilçemize ve ülkemize özgürlük ve demokrasi gelene kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. Ben ve kadın kollarında görev alan arkadaşlarımın amacı CHP’yi ilçemizde ve ülkemizde iktidara taşımaktır.

Önemli olan bulunduğun yerde fark yaratmaktır. Bizde kadın kolları olarak çalışmalarımızla ilçemizde fark yarattığımıza inanıyoruz. Kadınların siyasete kattıkları çok şey vardır. Güven katarlar bu bile çok önemli bir faktördür. Özellikle günümüz siyasetine ve siyasetçilerine bakılırsa. Çünkü yıllardır ezilen taraf olmuşlardır.

Yaşasın kadınların haklı mücadelesi Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi” dedi.

Fatma ÜSTÜN Güven Tazeledi Fatma ÜSTÜN Güven Tazeledi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.