Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

En İyi Telefon Seçimi Nasıl Yapılır?

Telefon uzun yıllardan beri var olan ancak teknolojini gelişmesi ve ilerleme kaydetmesi ile birlikte günümüzde yer edinen küçük ya da büyük, yaşlı, genç, çocuk fark etmeksizin herkesin kullandığı teknoloji harikasıdır.

En İyi Telefon Seçimi Nasıl Yapılır?
25 Haziran 2018 09:38

Telefon bir çok insanın hayatında olmazsa olmaz şeylerden bir tanesidir. Telefon uzun yıllardan beri var olan ancak teknolojini gelişmesi ve ilerleme kaydetmesi ile birlikte günümüzde yer edinen küçük ya da büyük, yaşlı, genç, çocuk fark etmeksizin herkesin kullandığı teknoloji harikasıdır. Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte var olan telefonlar ve yeni piyasaya çıkacak olan telefonlar diğer çıkan ve eski olan modellerin aplikasyonlarından daha iyi aplikasyonlar üreterek daha faydalı bir telefon piyasaya sunulmaktadır. Bakıldığı zaman günümüzde telefonların toplumda ki yeri oldukça önemlidir. Çünkü artık bir çok işlerinizi telefon üzerinden yapabilmeniz mümkündür. Örnek olarak gösterilecek olursa telefon bankacılığınızı akıllı telefonunuza indirip banka hareketlerinizi, kredi kartı harcamalarınızı, ödeme ve havale işlemlerinizi telefona indirdiğiniz aplikasyonlarda yapabilmeniz mümkündür. Bunlar dışında internet üzerinde dolaşmak bilgi sahibi olmak adına bir tuş ile istemiş olduğunuz her bilgiye anında ulaşabilmeniz mümkündür. Bir diğer önemli husus fotoğraflardır.

Akıllı telefonunuzun kamerası güzel olduğu takdirde fotoğraf makinesine bile çoğu zaman ihtiyaç duymazsınız. Sevdikleriniz ile anlık fotoğraflar çekip dilediğiniz zaman o fotoğraflara bakabilir hatıra olarak saklayabilirsiniz. Akıllı telefonlarda bulunan aplikasyon indirme programları ile müzik indirebilir ve müzik dinleyebilirsiniz. Bir çok insan normal kitap taşımak yerine e-kitap indirip dilediğiniz her yerde metroda, otobüste, bir çok yerde  okumanız mümkündür. En iyi telefon kişiye göre değişmiş olsa bile en sık kullanılanlar arasında Iphone serisi yerini almaktadır. Hem hızlı olması hem dayanıklılığı açısından hem de hızlı olması açısından kişilere oldukça yarar sağlar. Diğer telefon markası ise samsungtur samsung da ıphone telefonlar kadar fazlasıyla kullanılmaktadır. Bir çok farklı model olmasından dolayı çoğu zaman telefon seçiminde zorlanmaktadırlar. Samsung Galaxy serisi de bir o kadar hızlı ve kullanışlı bir telefondur. En iyi telefon olarak da nitelendirilebilir.

Telefon Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

  • Telefon alırken öncelik olarak dikkat etmeniz gereken unsur hafızasıdır. Hafızasının güçlü ve kolayca dolmaması gerekmektedir.
  • Fotoğraf çekme kalitesi iyi olmalıdır. Ön kamera ve arka kamera 12 MP ila 8 M arasında değişebilir.
  • Ağırlık konusunda telefonun kolayca ve rahat taşınabilmesi için ağırlığına dikkat edilmesi gerekmektedir.
  • Telefonun işlemci hızını kontrol edip almanızda fayda vardır.
  • Telefon almaya karar verdiğiniz zaman en iyi telefon hangisi ise onu almaya özen göstermeniz gerekmektedir böylelikle bozulma ihtimaline karşı daha uzun vade de kullanabilirsiniz.

En İyi Telefon Nereden Alınır?

Telefonunuzu ister mağazadan isterseniz de https://www.incehesap.com/ aracılığıyla da bu hizmetten faydanabilir özenle ve güvenli bir şekilde telefonunuzu satın alabilirsiniz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.