Dolar 32,5694
Euro 34,9827
Altın 2.455,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Ajans Maviay açıldı

Maviay Grup Ltd. Şti. bünyesine dahil edilen Ajans Maviay düzenlenen görkemli bir törenle hizmete girdi.

Ajans Maviay açıldı
1 Şubat 2014 11:06

Maviay Grup Ltd. Şti. bünyesine dahil edilen Ajans Maviay düzenlenen görkemli bir törenle hizmete girdi. 

 

Tören Maviay Restaurant'ta düzenlenen kokteyl ile başladı. Programa; Vali Vekili Hıdır Kahveci, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, CHP İl Başkanı Mustafa Acun, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Fevzi Tütüncü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Soysal, CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Karadeniz, Sinop Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hikmet Kurada, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, kurum müdürleri, STK temsilcileri, gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı. 

 

Bünyesinde 2 dergi, yerel gazete ve internet televizyonculuğunu da ekleyen Maviay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Dursun Aktan tüm katılımcılara teşekkür etti. Aktan; "Şirketimizin bünyesine kattığımız Maviay Ajans olarak olarak bundan sonra basın-yayın faaliyetlerimizle de halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. İlimizin ve kentimizin sorunlarını sayfalarımıza taşıyacağız" dedi. 

 

Daha sonra Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül ve Vali Vekili Hıdır Kahveci'de yaptıkları konuşmalarla yayın hayatına yeni başlayan ajansa faaliyetlerinde başarılar diledi. 

 

Törende Dedeoğlu Anonim Şirketi ve Simya Medikal'ın katkıları ile alınan iki adet adet engelli arabasını Maviay Ajans adına Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan tarafından Sinop Spastik Çocuklar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Baş'a teslim etti. Tören Ajans Maviay merkezinin kurdelesinin kesilmesiyle son buldu.  Vitrin Haber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.