Dolar 32,5217
Euro 34,7876
Altın 2.423,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Az Bulutlu
Sinop
23°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Tütü Etek Modelleri

Tütü Etek Modelleri
27 Ocak 2021 20:03

Bebeklerin giydiği tüllü ve kabarık etekler tütü etek olarak isimlendirilmektedir. Her yaşta tercih edilebildiği gibi en çok miniklere yakıştığı için bir cicilik sembolü olarak nitelendirilir. Tek renk olarak tasarlanabildiği gibi farklı renklerde de tasarlanabilir. Balerin eteğine benzemektedir. Tütü etekler ile balerin konsepti yapılabilmektedir. Bu tarz etekler özellikle doğum günü partilerinde ya da 23 Nisan gibi milli bayramlarda kullanılarak şık bir görünüm yaratılmaktadır. Çocuklara rahat bir hareket alanı sunduğundan ve uygun fiyatlı olduğundan ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

Tütü Etek Fiyatları

Özel organizasyonların vazgeçilmez parçalarından bir tanesi olan bu etek modelleri ile çocuğunuzda hem şık hem de şirin bir imaj sağlayabilirsiniz. Farklı renk ve modellere sahip bu ürünler her yaştan bebek ve çocuk için uygun ölçülerde üretilir. Gösteriler ve etkinlikler için olmazsa olmaz bir görünüm sunan bu etekler çocuğunuza renk katacaktır. Konsept organizasyonlar, doğum günleri, şenlikler ve bayramlarda sıkça tercih edilmektedir. En güzel tütü etek modelleri için https://www.breeze.com.tr/tutu-etek-7982 sayfasını ziyaret edebilir ve Breeze güvencesiyle uygun fiyata temin edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.