Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 18°C

Pırlanta Hediyeler Sosyal Hayatı Şekillendiriyor

Pırlanta Hediyeler Sosyal Hayatı Şekillendiriyor
15 Kasım 2016 19:33

Evlenecekler, eşine, sevdiğine hediye almak isteyenler bu aralar mücevher markalarının kapılarını aşındırıyor. Bu markaların başında ise kalitesi, tasarımları ve müşteri memnuniyeti ile Emel pırlanta geliyor. Her zevke hitap eden takıyı bulmak mümkün.

pırlanta kolye pırlanta kolye
küpe tektaş
pırlanta küpe pırlanta küpe

Ürünlerinin hepsini 2 yıl garantili olarak satışa sunan firma birde Türkiye’de bir ilke imza atarak sertifikalı pırlanta satışlarına başladı. Bir bayanın kendisi eşsiz hissetmesini sağlayacak tüm olguları tamamlıyor bu sertifika. Pırlantanızın dünya çapında size olduğunu bilmek güzel bir ayrıcalık.

Emel pırlanta 2002 yılında başladığı bu büyük sektörde adını duyurmayı başardı. Dünyanın bir çok ülkesine yaptığı ihracatları, müşteri memnuniyeti, güler yüzlü personelleri ile başarıyı kaçınılmaz hale getirdi.

pırlanta küpe
pırlanta kolye pırlanta kolye
tamtur pırlanta kolye
Ürün yelpazesi oldukça geniş olan marka inci, yakut, safir, zümrüt gibi bir çok alt başlıkta da ürünler tasarlamakta. Tasarımları ile kendine hayran bırakan kolyeleri, küpeleri, yüzükleri ve uygun fiyatları yanı sıra yaptığı genel ve kişiye özel kampanyalar ile mağazalarında sizleri beklemekte.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.