Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 17°C

Kedi Maması ve Kedi Ürünleri Bütçe Dostu Fiyat Etiketiyle Zoo.com.tr ‘de!

Kedi maması satın alım aşamasına geldiğinizde dikkat etmeniz gereken ayrıntılar vardır.

Kedi Maması ve Kedi Ürünleri Bütçe Dostu Fiyat Etiketiyle Zoo.com.tr ‘de!
14 Aralık 2021 23:16

Kedi maması alırken birçok kedi sahibi gergin hissedebiliyor. Evet, kedinize alacağınız mamanın kaliteli olması çok önemli. Fakat panik yapmanıza ve gerilmenize hiç gerek yok. Dikkat etmeniz gereken birkaç detay sayesinde sevimli arkadaşınıza en iyi mamayı bulabilir, sonrasında da satın alabilirsiniz. 

Kedi Maması Kaliteli ve Besleyici Olmalı

Kedi maması satın alım aşamasına geldiğinizde dikkat etmeniz gereken ayrıntılar vardır. Örneğin yavru bir kediniz varsa alacağınız mama buna göre olmalıdır. Piyasada hemen hemen her kedi maması yaşlı, yetişkin ve yavru kedilere ayrı ayrı şekilde formüle edilerek satışa sunuluyor. Benim kedim yavru ama ona yetişkin maması verebilirim gibi bir düşünce ise çok yanlış oluyor.

Bir başka dikkat etmeniz gereken detay ise kedinizin alerji geçmişidir. Mama satın alırken içerik kontrolü yapmalısınız. Eğer kedinize zarar verebileceğini düşündüğünüz bir madde mamanın içerisinde azıcık bile olsa bulunuyorsa o mamayı almanızı asla ama asla tavsiye etmiyoruz. Çünkü kediniz yüksek seviyede zarar görebilir. Bunun olmaması için daha dikkatli davranmalısınız.

En önemlisi ise mamayı satın aldığınız markadır. İnternetten araştırma yaparak en iyi kedi maması markalarını birkaç dakika içerisinde bulabilir, kullanıcı yorumlarını da okuyup derinlemesine inceleyebilirsiniz. Unutmayın ki yaptığınız her araştırma sizi en kaliteli kedi mamasına daha kısa sürede götürmüş olacak. 

Kedi maması alacağınız zaman bunu rastgele yapmamalısınız. Kediniz için en uygun mamayı veteriner hekimden öğrenebilirsiniz. Çünkü her kedinin maması, ırkına hatta yaşına göre bile değişiklik gösterebiliyor. Bu gibi durumları aklınızda bulundurursanız mama seçimi yapma işlemi sizin için her daim daha kolay olur. Böylece panik yapmamış olursunuz.

Eğer bu kedi maması alışverişi işlemini internet ortamından yapacaksanız biraz daha titiz davranmanız gerekiyor. Güvenilmez bir site aracılığıyla satın alma edimi gerçekleştirdiğinizde tarafınıza kalitesiz bir ürün gönderilebilir. Kedi maması alırken dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise mamanın besleyici ögeler içermesi gerektiğidir. Az malzemeyle üretilmiş mamaları seçmeyiniz. 

Çok fonksiyonlu, bağışıklık sistemi dostu ve en önemlisi de kedinizin sindirim sistemine zarar vermeyecek bir kedi maması almanız gerekiyor. Kedinizin uzun seneler boyunca sorun yaşamadan hayatına mutlu şekilde devam etmesi için güzel bir mama yemesi büyük önem taşıyor. Bu konuda da elbette görev size düşüyor. Bu konuda bilinçli olduğunuz için kediniz hep rahat edecek.

Kuru Kedi Maması ile Evcil Hayvanınızın Sağlığını Koruyun

Birçok kedi maması çeşidi var. Konserve, kuru, açık, yaş… Fakat en çok kullanılan kedi maması her zaman için kuru kedi maması olmaktadır. Bahsi geçen bu mamalar, kedinizin sağlığını yoluna koyma konusunda aktif olarak rol oynamasıyla bilinir. Kuru kedi maması almaya karar verdiniz. Peki bu sırada nelere dikkat etmeniz gerekiyor? İşte ayrıntılar…

Kuru kedi maması alacağınız zaman markaya kesinlikle önem vermelisiniz. Çünkü piyasada yer alan birçok kedi maması markası kedinize iyi gelmeyebilir. Her zaman bilinen, adı sık sık duyulan firmalardan alışveriş yapmaya çalışın. Bu şekilde en iyi kuru kedi mamasını bulabilir, kedinize harika bir ziyafet çekmeye başlayabilirsiniz.

Kuru kedi mamalarının bozulma ihtimali çok düşüktür. Fakat buna karşın siz yine de her zaman için mamanın son kullanma tarihini kontrol edin. Bu şekilde içiniz rahat eder ve kediniz herhangi bir anlamda zarar görmemiş olur. Günümüzde birçok kedi, ihmal nedeniyle günü geçmiş mamalar yüzünden zor zamanlar geçirebiliyor. Dikkatli olmak en iyisi, pür dikkat davranmalısınız.

Kedi Oyuncakları ile Kediniz Eğlensin

Kedi oyuncakları kedinizin aktif kalmasına yardımcı olurken diğer yandan onun fiziksel ve zihinsel gelişimine de destek olur. Kedinizin severek oynayacağı oyuncaklar arasından seçim yapmalı ve onun mutlu olmasını sağlamalısınız. Ayrıca dostunuza sunacağınız oyuncak çeşidi mutlaka kaliteli malzeme içermeli ve sağlam yapıda olmalıdır. 

Kaliteli mama ve kedi ürünleri için online petshop ZOO’yu incelemeniz yeterli!

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.