Dolar 32,3732
Euro 34,9930
Altın 2.325,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Doktor Necati Yılmaz

17 Mart 2015 12:41

Erdoğan Erkaymaz

Değerli büyüğümüz Dr. Necati Yılmaz ağabeyimizin (babamızı, amcamızı) hayatını kaybetmesinden dolayı derin üzüntü duydum. Yeri doldurulmayacak doktorlarımızın ailesine, sevenlerine, tıp topluluğuna başsağlığı diliyorum. Bu hafta ki yazımı sevgili ağabeyim Necati YILMAZ’ı ben anlatmayacağım. Sosyal medyada taziyelerini yazan yüzlerce sevenlerinin duygu ve düşüncelerinin bir bölümünü köşemde paylaşmak istiyorum.

Hayrettin Kaya

 

Şimdi ne söyleyeceğimi bilemiyorum ki ben…. Çocukluktaki hatıraları, pencereden bakınca bıyık altından gülen bir yüzün, hastalanınca bir pencere kadar yakın oluşun, her daim bize açtığın kapın, sakinliğin, saygın duruşun, insanlığın her şeyin iz bıraktı bizde Necati Amcam. İlk defa üzdün bizi. Keşke olmasaydı.

Feyza Çaylı ERSOY

 

Necati Bey, Doktor bey demedim. Hep Necati Abi dedim. Çevremde çoğu insanda öyle hitap ediyordu. Üzerinde sessiz çoğunluğunun o şaşmaz sağduyusuyla güzel insan olduğuna dair mutabakatı vardı. ‘Sessiz çoğunluk abisini kaybetti’ Nur içinde yatsın Allah mekanını Cennet eylesin eminimki sessiz çoğunluğun duaları hep onunla olacak. Herzamanki gibi….. Sessizce 
Namık Şükrü KARAHAN

 

Sevgili Necati YILMAZ hocamızı, hep güler yüzü, beyefendi duruşu, çalışkanlığı, iyi niyeti, örnek hekimliği, dostluğu ve insanlığı ile hatırlayacağız.

Seyhan Sabri SARISOY

Yaşarken yaptıklarımız ‘iz’ bırakıyor aslında. O kadar dua aldın ki yaşamında şimdi onları kullanma zamanı geldi. Necati Ağabay bütün yüzünü kaplayan tatlı bir gülüşün, sağlam duruşun ile insanoğluna hizmetlerinden dolayı, tutkun olduğun kasabana hizmet ettiğinden aldığın dualar senin mekanını cennet eder inşallah. Ayancığın Akil adamı.

Adil YILDIZ

 

Üzüntümü anlatamam, küçüklüğü’mün, çocukluğumun bir parçası….. Eminim Ayayncık’taki her çocuk, genç içinde öyle… Hastayım anne dediğimde ‘Gidelim Necati amcana bakar kızım’derdi. Şuan duygularımı tarif edemiyorum. Başımız sağ olsun, mekanı cennet olsun.

Emel ÖZTÜRK

 

Çooook, çok erkendi be Dr. Necati. Peşine taktığın kalabalık ne kadar sevildiğinin işaretiydi. Onlar haklarını helal ettiler de senin bizlere hakkını helal etmen daha önemli. Rahat uyu, mekanın cennet olsun.

Doğan ERDAL

 

Necati doktorumuz, abimiz, akrabalarımız, gönül dostumuzun mekanı cennettir. Aldığı dualar, fethettiği kalpler hiçbir zaman onun güler yüzünü, samimi konuşmalarını, gönül dostluğunu unutmayacaklardır.

Merih Hoca Belediyespor

 

Günümüz toplumunda maalesef topluma yararlı, faydalı, faydalı, dürüst nitelikli insanların değerleri yaşarken değil öldükleri zaman anlaşılıyor. Dr. Necati YILMAZ amcamız bu dünyadan göç ederken bu toplumda dürüst kişiliği ile arkasında öyle bir iz bırakmışki bunun en büyük örneği ni Pazar günü cenaze törenine katılan kalabalık insan topluluğudur. Çocukken hem sünnetini yapan hem de defalarca hasta olduğumda bana iğneleri kendi eliyle yapan Necati YILMAZ amcama gani gani rahmet diliyorum. Mekanı cennet oldun huzur içinde uyu….

Bilginer ÖZCAN

 

1989’dan bu yana Ayancık’tayım. Tanıdığım bildiğim en efendi adam gibi adamlardan, Kasabamızın; Doktor beyi, Doktor amcası, Necati Ağabeyi, gülümseyen, saygın insanı ışıklar içinde uyu… Yerin hep bahar olsun.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.