Dolar 32,5659
Euro 34,7746
Altın 2.492,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C

Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği Yatları Çaylıoğlu’nda

12 Temmuz 2017 11:11

3 Temmuzda Vioport Marina’dan çıkan 9 tekne 7 tekne olarak 11 Temmuz 2017 Salı günü saat 14.00 sonrası Çaylıoğlu limanına girdiler.

3 Temmuzda Vioport Marina’dan çıkan 9 tekne 7 tekne olarak 11 Temmuz 2017 Salı günü saat 14.00 sonrası Çaylıoğlu limanına girdiler. Rota’ları; Vioport-Poyrazköy-Kefken-Akçakoca-Kozlu-Bartın-Cide-İnebolu’dan sonraÇaylıoğluna girdiler. Buradan Sinop-Samsun’a geçecekler, Geri dönüş rotoları, Samsun-Gerze-Halaldı-İnebolu- Kurucaşile-Amasra-Ereğli-Kefken adası-Poyraz Köy- Vioport’ta sonlanacak. 26 günlük gezileri 30 Temmuz’da Viaportta ralli dönüş eylencesi yapılacak.

DADD (Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği) Yönetim kurulu başkanı Zafer Türkmen yaptığımız kısa söyleşide; “Denize, denizciliğe, su spoerlarının özenlendirilmesine, yaygınlaşmasına ve gelişmesine katkıda bulunmak, halkımıza denizi ve denizciliği sevdirmek, doğayı ve bilhassa deniz ve sahillerimizi korumak, çevre bilincini yaygınlaştırmak istiyoruz.” 3 Temmuzda Viaport Marina’dan çıktık. Amacımız Türkiyemizin karadenizini gündeme getirmek; yatçıları oralara gitmeye özendirmek ve Karadeniz Turizmine bir parça katkı sağlamak.” Dedi.

Saat 17.00 gibi Çaylıoğlu limanından Ayancık ilçemize kara yolu ile geçen 15 denizci (DADO) üyeleri ilçemize kısa bir gezi sonrası akşam yemeğini SAYMOZ OTEL’de aldıktan sonra yatlarını demirledikleri Çaylıoğlu limanına döndüler. 12.07.2017 Çarşamba günü saat 09.00’da Sinop’a dümen kıracaklar. Bu ara Sinop’a kadar isteyen Ayancık’lı eş olmak şartıyla her yat bir aileyi Sinop’a kadar yatlarında yol boyu misafir edecekler. Dernek başkanı Zafer Türkmen gelecek daha yüksek bir katılımla geleceklerini bildirerek ve sevgiyle ayrıldılar.

Bize de düşen “R üzgarınız bol değil, kolayına olsun.” Usta denizci Sadun Bora’nın dediği gibi “Rüzgarınız kolayına, denizleriniz sakin, neşeniz daim olsun” yine bekleriz.

Eğitimci Yazar

Erdoğan ERKAYMAZ

11.07.2017

Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği Yatları Çaylıoğlu’nda Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği Yatları Çaylıoğlu’nda Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği Yatları Çaylıoğlu’nda Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği Yatları Çaylıoğlu’nda Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği Yatları Çaylıoğlu’nda Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği Yatları Çaylıoğlu’nda Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği Yatları Çaylıoğlu’nda Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği Yatları Çaylıoğlu’nda

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.