Dolar 32,4646
Euro 34,7363
Altın 2.435,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Ayancık İkisu kavşağı yine can aldı!

Ayancık İkisu mevkiinde kaza meydana geldi.

Ayancık İkisu kavşağı yine can aldı!
1 Nisan 2021 15:04

Bugün Saat 11.00 sıralarında Ayancık-Türkeli karayolu İkisu mevkisinde meydana gelen feci kazada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ayancık- Türkeli karayolu İkisu mevkisinde Ayancık yönünden Boyabat istikametine gitmekte olan C. T  idaresindeki 57 DV 994 Plakalı çekici kavşağa hızlı ve kontrolsüz girmesi sonucunda Türkeli İstikametinden gelmekte olan 42 DB 034 plakalı otomobile kavşak içerisinde çarpması sonucu kaza meydana geldi.

Kazada otomobil sürücüsü C.A ve eşi Güllüzar ALTUNEL  kaldırıldığı Ayancık Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.  Ardından yapılan tüm müdahalelere rağmen Güllüzar ALTUNEL (1942) kurtarılamadı.  Çekici sürücüsü C.T’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Haber: Türkan KARABAŞ

Ayancık İkisu kavşağı yine can aldı! Ayancık İkisu kavşağı yine can aldı! Ayancık İkisu kavşağı yine can aldı!

YORUMLAR

  1. Sinoplu dedi ki:

    Daha kaç tane canımız gidecek.bir tane şerit ilave edilemez mi?? Bu kadar malzeme var karayolları oraya bir el atamaz mı???illa bir kaç ölü olup isyan olup öyle yapılacak dime.?? Yazıklar olsun.
    Yetkililer okusun bunu.