Dolar 32,3370
Euro 35,2002
Altın 2.247,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 12°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
12°C
Hafif Yağmurlu
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 11°C

Veysel Şahin

2019 Sinop Türkeli Ak Parti Belediye Başkan Adayı Veysel Şahin kimdir?

Veysel Şahin
Hayrettin Kaya
14 Ocak 2019 09:16

24 Aralık 1968 tarihinde Sinop ili Türkeli ilçesinde, İmamhatip bir baba ve ev hanımı bir annenin dördüncü çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. İlk ve ortaokulunu Sinop merkezde, lise öğrenimini ise Kastamonu ilinde tamamlamıştır. Yüksekokulu Trakya Üniversitesinde, öğretmenlik eğitimini ise Marmara Üniversitesinde tamamladı. Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümünü bitirdikten sonra aynı üniversitenin Uluslar arası ilişkiler bölümünü onur derecesi ile bitirdi. Yüksek lisansını 19 Mayıs Üniversitesi Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında yerel yönetimler üzerine yaptı.

Aslan Özdemir

Hali hazırda 4 adet yayınlanmış eseri bulunmaktadır. Orta derecede yabancı dil bilmektedir. Sinop ve Kastamonu illerinin ilçe ve köylerinde devlet okullarında öğretmenlik ve yöneticilik yapmıştır. Aynı zamanda özel sektör kuruluşlarında idarecilik yaptı.

Siyaset hayatına 2000 yılında başladı. 2009-2013 yılları arasında MHP Türkeli İl Genel Meclis Üyeliği yaptı. Son olarak görevinde bulunduğu Ak Parti Türkeli İl Genel Meclis Üyeliği ve Ak Parti Grup Başkanvekili görevlerini 2014 yılından bu yana devam ettirmektedir.

Vilayetlere Hizmet Götürme Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Encümenliği yapmıştır. Yurtiçi ve yurtdışında eğitim, araştırma ve denetim görevlerinde bulunup heyetlere başkanlık yapmıştır. 31 Mart 2019’da yapılacak olan Mahalli Yerel Seçimlerde Sinop ili Türkeli İlçesi Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak seçilmiştir.

Veysel Şahin, evli ve 2 çocuk babasıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.