Dolar 32,5225
Euro 34,9664
Altın 2.434,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Az Bulutlu
Sinop
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Midi Boy Elbise Tasarımları

Elbiseler günlük yaşamda ve özel günlerde tercih edildiği için midi boy elbise modelleri ile kendi tarzınızı her yerde göstermek mümkün hale geliyor.

Midi Boy Elbise Tasarımları
12 Ekim 2021 21:22

Midi Boy Elbise Tasarımları

 

Elbiseler günlük yaşamda ve özel günlerde tercih edildiği için midi boy elbise modelleri ile kendi tarzınızı her yerde göstermek mümkün hale geliyor. Her sezon farklı trendlerde elbise modasının vazgeçilmez parçaları mini elbiseler kadınların zarif görünümüne katkıda bulunmayı sağlıyor. Her yıl farklı detayların moda olmasıyla birlikte bu detaylar kendini midi boy elbise içerisinde belli ediyor. Mini elbiseleri tercih ederken sezonun modasını baz almak ilk tercih olacaktır. Farklı desenlerde stilinize ayrı bir hava katmak için desenli mini elbiselerin modellerini incelemeniz yararlı olacaktır.

 

Mini Elbise Özellikleri

Katlı kumaşlar ve şifon kumaşlardan tasarlanan midi boy elbise çoğu zaman saten gibi ağır kumaşlardan da tasarlanabiliyor. Dönemin modası olan tüllü mini elbise modelleri ise her sezon kendini belli ederek kadınların dikkatini çekiyor. Vücudu saran yapıdaki elbise modelleri sayesinde daha zarif bir görünüm yakalanarak vücut tipini gösteren formuyla daha çekici bir elbise haline dönüşüyor. Mini elbiseler incelenirken dropeli, fırfırlı ve tüllü modellerin rövanşta olması kadınları çekici elbise modellerine kavuşturuyor. Linke tıklayarak https://www.roman.com.tr/midi-boy-elbise ürünlere ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.