Dolar 32,3865
Euro 35,0590
Altın 2.326,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Berkay Ören kimdir? Berkay Ören kaç yaşında aslen nereli?

Hakkında çıkan haberler ve eserleriyle magazin gündeminde her daim kendine yer bulan Berkay Ören ile ilgili detaylar

Berkay Ören kimdir? Berkay Ören kaç yaşında aslen nereli?
Aslan Özdemir
19 Şubat 2023 12:20

Berkay Ören kimdir, kaç yaşında ve nereli?” sorularının cevabı, son yıllarda şöhretini artıran ünlü rapçinin hayranları tarafından merakla araştırılıyor. Özellikle hakkında çıkan haberlerle magazin gündeminin üst sıralarında yer alan Berkay Ören ile ilgili detayları sizler için haberimizde derledik. İşte müzisyen Berkay Ören hakkında tüm merak edilenler….

Hayrettin Kaya

Hakkında çıkan haberler ve eserleriyle magazin gündeminde her daim kendine yer bulan Berkay Ören ile ilgili detaylar, ünlü rapçinin hayranları tarafından merak ediliyor. Merak edilen soruların başında ise “Berkay Ören kimdir?” “Berkay Ören nereli ?” soruları yer alıyor. İşte,Berkay Ören ile ilgili tüm merak edilen detaylar…

BERKAY ÖREN KİMDİR?

Sahne adıyla müzisyen Berkay Ören Zonguldak’ta dünyaya geldi. Hızlı bir yükselişe geçen Ören,ilk albümünü 2023 yılının Şubat ayında çıkarttı. Yaptığı müziğin türünü “Hip-Hop/Reggae-Dub/Trap” olarak tanımlıyor. Yaşadığı mahalle kültürünü şarkılarında yansıtan Berkay Ören, kısa süre içerisinde milyonlar tarafından dinlenmeye başlandı.

Geleneksel kültürle evrensel bir kalite yakalayan Berkay Ören, küçük yaştan itibaren rap müzikle ilgilenmeye başladı. Rap’in yanında Reggae tarzı müzik yapmaktadır. Ayrıca gitar, piyano, ney, def ve darbuka gibi müzik aletleri çalmaktadır. Rap hayatına solo olarak başlayan Ören, 2023 yılında “DEPREM” albümü ile birlikte geniş kitlelere ulaşmıştır.

Berkay Ören kimdir? Berkay Ören kaç yaşında aslen nereli?

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.