Dolar 32,3360
Euro 35,1748
Altın 2.245,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 12°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
12°C
Parçalı Bulutlu
Sal 12°C
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 10°C

Boğuldu Zannedilen Adam Yaşanan Olayı Anlattı

30 Temmuz Pazartesi günü ikindi namazı vaktinde denize girip geri dönmeyen yaşlı adam paniğe neden olmuştu. Gece 23.30 sularında kıyıya dönen yaşlı adam yaşanan olayı anlattı.

Boğuldu Zannedilen Adam Yaşanan Olayı Anlattı
Hayrettin Kaya
31 Temmuz 2018 18:10

30 Temmuz Pazartesi günü ikindi namazı vaktinde denize girip geri dönmeyen yaşlı adam paniğe neden olmuştu. Yaklaşık 7 saat yüzüp gece 23.30 sularında kıyıya dönen yaşlı adam yaşanan olayı anlattı.

Aslan Özdemir

Olay, 30 Temmuz 2018 Pazartesi günü İlçemiz Ayancık Sahil meydanında gerçekleşti. 73 yaşında olan Turgut Mantarcı ikindi namazı vaktinde denize girmiş ve geç saatler olmasına rağmen geri dönmemişti. Gerek ailesi gerekse denize girdiğini gören vatandaşlar tarafından boğulduğu zannedilen 73 yaşındaki yaşlı adam için Sahil Güvenlik Ekipleri ve balık adamlar seferber oldu.

Kıyıya sağ salim dönen ve sağlık durumu iyi olan Turgut Mantarcı akıntıya kapıldığı için olayın yaşandığını belirterek “İkindi namazı vakitlerinde denize girerek batmış geminin olduğu şamandıraya doğru yüzdüm. Çıkan akıntı nedeniyle Çamurca Plajı tarafına doğru sürüklendim. Kıyıya döndüğümde ise meraklı gözlerle beni bekleyen insanları gördüm. Herkesten yaşanan olay nedeniyle özür dilerim.” dedi.

Boğuldu Zannedilen Adam Yaşanan Olayı Anlattı

YORUMLAR

  1. MUSTAFA ÇALIŞKAN dedi ki:

    dayımı açık suya doğru giderken gördüm bende balık avlıyordum ne yalan söyleyeyim kendi kendime dedim kim bu deli çünkü açık suya gidiyor bunun birde geri dönüşü var müdahale edemezsin neden açığa gidiyor döner dedik malesef gece geç saatlerde döndü ve tanıdıyımız ağbimiz olan balıkçı emanettin sarının eniştesiymiş meyer ama helal olsun kimse yapamazdı o kadar tebrik ediyorum