Dolar 32,5639
Euro 34,8848
Altın 2.431,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C

Yardımsevenler’de Ünaldı Yine Başkan

Sinop Yardımsevenler Derneği’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 04. Şubat. 2022 Cuma günü, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda yapıldı.

Yardımsevenler’de Ünaldı Yine Başkan
7 Şubat 2022 14:10

Sinop Yardımsevenler Derneği’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 04. Şubat. 2022 Cuma günü, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda yapıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Sinop Yardımsevenler Derneği’nin Olağan Genel Kurul Toplantısına, toplam 69 üyeden 37 kişi katılarak çoğunluk sağlanmış oldu.

Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan’ın da katıldığı ve açılış konuşmalarıyla başlayan toplantıda Gündem gereğince Yönetim ve Denetim Kurulları raporlarının okunup ibra edilmesi ve yeni bütçenin görüşülmesinin ardından tek liste halinde yapılan oylamada, yaklaşık 50 yıldan beri başkanlık görevini sürdüren Sevim Ünaldı yeniden Sinop Yardımsevenler Derneği Başkanı olurken, yeni seçilen Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Selma Teker, Zehra Ercan, Sevda Nur Duran, Özlem Ercan, Gülay Güven, Handan Çepni, Aynur Özcan ve Hatice Latife Tahaoğlu

Sinop Yardımsevenler Derneği’nin Olağan Genel Kurul Toplantısında yapılan oylamada Nevvare Akça, Semra Önder Çilingir ve Filiz Koyuncuoğlu da Denetim Kurulu Üyeliklerine seçildiler.

Genel Kurul Toplantısı sonrasında Sinop Yardımsevenler Derneği Başkanı Sevim Ünaldı Sinop Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hikmet Kurada’ya yaptığı açıklamada özetle şunları söyledi:

“Yaklaşık 50 yıldan beri Sinop Yardımsevenler Derneği Başkanı olarak Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte bu görevi gönüllü olarak ve severek yapıyoruz. Zira; dara düşmüş ve ihtiyaç sahibi olan insanlara yardım etmek kadar insana hiçbirşey mutluluk veremez. Bu süre içerisinde bizlerden her türlü yardımlarını esirgemeyen, başta Sinop Valisi Sayın Erol Karaömeroğlu, Sinop Belediye Başkanı Sayın Barış Ayhan ve diğer tüm daire amirleri ile değerli Sinop halkına içtenlikle teşekkür ediyoruz ve inanıyoruz ki aynı şekilde bu yardımlarını daha da artarak sürdüreceklerdir” dedi. Hikmet Kurada

Yardımsevenler’de Ünaldı Yine Başkan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.