Dolar 32,3712
Euro 34,7821
Altın 2.439,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 16°C

“Soyumuz” Zübeyde Hanım Nene Hatun Şerife Bacı Ya Sen “SOYSUZ”

28 Şubat 2024 09:26

Cumhuriyetimizin kurucularına hakaretler yağdırarak ve gülerek beddualar ediyorlar. Sokaklarda, özellikle adliyelerde “şeriat” diyerek bağırıyorlar. Yukarıdakiler Anayasayı tanımıyor, Anayasa Mahkemesi Üyelerine terörist diyerek suçluyorlar. Laik Cumhuriyetimize zaman zaman sistematik saldırıları devam ediyor. Amaç belli laik hukuk devletini yıkmak. Cumhuriyet devrimi kazanımlarımızı yok etmek.

Eski Refah Partisi Milletvekili ve Yeni Akit Yazarı Şevki Yılmaz, 2. Abdülhamit’in 4 kuşak torunu olan Orhan Osmanoğlu’nun kızı Berna Sultan Osmanoğlu ve eşi Yiğit Onur Kaya’nın düğününe katılıp, çiftin nikah şahitliğini yaptı. Şevki Yılmaz burada “Osmanlı’yı süren soysuzları lanetliyorum.” demesi ülke gündemi olmuştu. Bu ve bunun gibiler her fırsatta Laik Türkiye Cumhuriyeti’ne ve onun kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret etmeyi görev bilmektedirler.

Bu küstahlar 6. Filoya secde edenlerin günümüzdeki uzantıları olup, soyunu sopunu, namusunu İngilizlerin, Yunanlıların, Fransızların, elinden kurtararak onurla özgür bireyler olmalarını sağlayan Atatürk ve milli mücadelenin kahramanlarına dualar etmesi gerekirken, beddualar ederek hakaret eden acınası zihinlerdir. Bilmelidirler ki; bu kirli zihniyete asla geçit verilmeyecektir.

Konu ile ilgili 2. Abdülhamid’in 4. kuşaktan torunu olan Roksan Kunter Özkan kendisi ve teyzeleri adına konuyla ilgili yaptığı açıklamada Şevki Yılmaz’ın hareketlerini kabul etmediklerini, “Ben Annem ve Teyzelerimle birlikte kamuoyuna duyurumuzdur” açıklamasında;

“17.02.2024 tarihinde gerçekleşen bir düğün töreninde kaydedilen düğüne konuk olan bazı kişilere ait, bizim de hiç tasvip etmediğimiz çeşitli görüntüler, haklı olarak kamuoyunda çeşitli tartışmalara ve tepkilere neden olmuştur. Maalesef bu görüntülerdeki davranış ve ifadeler 2. Abdülhamit’in kızı Ayşe Sultan’ın torunları ve Osmanoğlu ailesinin fertleri olarak bizlerin görüşüymüş gibi algılanmaktadır.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve İlk Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk’e karşı, saygı sınırlarını aşan hiçbir görüş ve yorum ve beyan kabul etmediğimiz, aile mensupları olarak; bu açıklamaları onaylamadığımızı açık ve net bir biçimde ifade ediyoruz.

Bilakis bizler Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucularına, yasalarını ve kurumlarına gönülden bağlılık içerisinde bulunan, modern Türkiye’nin vatandaşı olmaktan gurur duyan, bunu tüm dünyaya bulunduğu her ortam ve platformda dile getiren; Milli Kültürümüzü muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarmayı kendisine şiar edinmiş kişileriz.

Bu vesileyle kamuoyuna saygı ile duyururuz.”

Zübeyde Hanım’ın, Nene Hatunların, Kara Fatma’ların, Şerife Bacıların ak sütünden içmiş tertemiz bir nesnenin torunları, ninelerimizi işgalci Yunan’ın, işgalcilerle iş birliği yaparak arkamızdan vuran Ermeni’nin zulmünden kurtaran ulusal kahramanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahramanlarımızın torunu olarak soyumuz bellidir. Ya sen ve Amin diyen “SOYSUZLAR”… Günlerce gazeteleri takip ediyorum. Savcılar henüz harekete geçmemiş! Oysa açıkça ortada değil mi; “Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret, sövme ile halkı kin ve düşmanı tahrik” gerekçesi…

Sevgi ile kalın…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.