Dolar 32,5192
Euro 34,8969
Altın 2.428,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 24°C
Az Bulutlu
Sinop
24°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 18°C

Sinoplu Gazi görkemli bir düğün merasimi ile dünya evine girdi.

Sinoplu Gazi dünya evine girdi

Sinoplu Gazi görkemli bir düğün merasimi ile dünya evine girdi.
24 Temmuz 2018 10:23

Hakkari’de hain terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan Sinop Erfelekli Gazi Eren Ergüner, görkemli bir düğün merasimi ile dünya evine girdi.

2016 yılı Aralık ayında Hakkari Çukurca’da vatani görevi yaptığı sırada terör örgütünce düzenlenen hain saldırıda gazi Eren Ergüner, Erfelek’te düzenlenen görkemli bir düğün töreni ile hayatını Ebru Kurukavak ile birleştirdi. Erfelek aile çay bahçesinde düzenlenen düğün törenine AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halil Altıntaş, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, AK Parti Sinop İl Başkanı İl Başkanı Ali Çöpcü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik, AK Parti Erfelek İlçe Başkanı İbrahim Reçber, Erfelek İlçe Emniyet Amiri Furkan Akgün, Erfelek Jandarma Bölük Komutanı Hakan Aşar, Erfelek İlçe Müftüsü Mikail Özkan, Erfelek İlçe Özel İdare Müdürü Lütfiye Bayrak, Erfelek İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Çınar, Erfelek İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek tarafından kıyılan nikahın şahitleri ise İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halil Altıntaş ve İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren oldu. Nikah merasimi öncesinde bir konuşma yapan Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Şimşek; “Eren Ergüner, sadece Sinop’un, sadece Erfelek’in gazisi değil. O, tüm Türkiye’nin gazisi. Bizler öyle bir milletiz ki, bu vatan bu bayrak uğruna canımız pahasına gözümüzü kırpmadan mücadele veririz. İşte o kahraman evlatlarımızdan bir tanesi Eren kardeşimiz. Bu topraklar uğruna canını hiçe saydı. Hepimiz onunla gurur duyuyoruz. Bu anlamda gazimizin bu mutlu gününe şahitlik yapmaktan gurur duyuyorum. Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Törende daha sonra söz alan İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, genç çiftin nikah şahidi olmaktan gurur duyduğunu söyledi. Dağdeviren; “Eren kardeşimle Ebru kardeşim bugün dünya evine giriyorlar. Bu özel günlerinde bizleri de şahit olarak uygun gördüler. Biz de bundan guru duyduk. Özellikle bir gazimize nikah şahidi olmak inanın bir gurur vesilesi. Ben burada göreve başladığımda da demiştim, şehit olmak, gazi olmak gururların en büyüğüdür diye. Gerçekten de bu makamlar gurur verici makamlardır. İnsan hayatında dönüm noktaları vardır. Bu dönüm noktalarından bir tanesi de evliliktir. Bu gün siz bu dönüm noktasını yaşıyorsunuz. Nesliniz bol olsun, mutluluğunuz daim olsun” diye konuştu.

Son olarak söz alan İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halil Altıntaş da genç çifte bir ömür mutluluklar diledi. Altıntaş; “Bugün mutlu bir gün için bir aradayız. Rengini şehitlerimizin kanlarından alan al bayrağımızın dalgalanması uğruna gazi olan değerli kardeşimizin şahitliğini yapmak bizim için bir gurur kaynağı kendilerine sağlık mutluluk ve huzur içinde bir gelecek temenni ediyorum” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halil Altıntaş ve İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, genç çifte evlilik cüzdanlarını teslim etti.

Sinoplu Gazi görkemli bir düğün merasimi ile dünya evine girdi.

Sinoplu Gazi görkemli bir düğün merasimi ile dünya evine girdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.