Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

SİNOP ÜNİVERSİTESİ VAKFI 26. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen Sinop Üniversitesi Vakfı 26. Olağan Genel Kurul Toplantısı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

SİNOP ÜNİVERSİTESİ VAKFI 26. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI
30 Mart 2018 15:53

Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen Sinop Üniversitesi Vakfı 26. Olağan Genel Kurul Toplantısı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

Ardından açılış ve selamlama konuşmasını Sinop Üniversitesi Rektörü ve Sinop Üniversitesi Vakfı Başkanı Prof. Dr. Nihat Dalgın yaptı.

Sinop Üniversitesi Rektörü ve Sinop Üniversitesi Vakfı Başkanı Prof. Dr. Nihat Dalgın’ın ardından konuşma yapan Sayın Valimiz Hasan İpek, 26. Olağan Genel Kurul Toplantısının hayırlı olmasını dileyerek; “Sinop Üniversitesi Vakfı bugüne kadar çok önemli çalışmaları hayata geçirdi. Şuan içinde bulunmuş olduğumuz Eğitim Fakültesi binasının da yapımında vakfımızın desteği büyüktür. Sinop Üniversitesi bugün 10 Bin öğrenciyi ağırlıyorsa bunda vakfın katkısı yadsınamaz. Biz Sinop Valiliği olarak Sinop Üniversitesine her türlü desteği vermeye ve her türlü katkıyı sağlamaya hazırız. Bugün Sinop Üniversitesi merkezin dışında Gerze, Boyabat, Durağan, Ayancık’ta Yüksekokullarıyla hizmet vermektedir. Türkeli’nde açılacak Meslek Yüksekokulu için de çalışmalar devam etmektedir. İşte şehrimize bu kadar önemli ve büyük bir katkı sağlayan Sinop Üniversitesini bizlerin desteklemesi gerekir. Rektörümüz konuşmasında bizlere yeni ufuklar açtı, yeni yollar gösterdi. İnşallah el birliği ile tüm hedeflerimize ulaşırız” dedi.
Sinop Üniversitesi Vakfı 26. Olağan Genel Kurul Toplantısı divan heyetinin seçimi, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Vakfın 2017 bilançosu ve Denetleme Kurulu Raporunun okunması ve gündem maddelerinin oy birliği ile kabul edilmesi sonucu yapılan oylamada

Yönetim kurulu asil üyeliklerine

1 – Sinop Valisi (Hasan İPEK)

2- Sinop Belediye Başkanı Baki ERGÜL

3- Sinop Üni. Rektör Prf. Dr. Nihat DALGIN

4- Prof. Dr. Ahmet TABAK

5- Prof. Dr. Şükrü ÇELİK

6- Prof. Dr. Kamil DEMİRCİ

7- Dr. Öğretim Üyesi Ali Turan BAYRAM

8- Muharrem DEMİRCAN

9- Sedat ÇINAR

Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine

1-Prof.Dr. Bekir YÜKTAŞIR

2- Cevat AKKAYA

oy birliğiyle seçilmişlerdir.

Sinop Üniversitesi Vakfı 26. Olağan Genel Kurul Toplantısına Sinop Valisi Hasan İpek’in yanı sıra, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Sinop Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Tabak, Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Fakülte Dekanları, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokul Müdürleri, Kurum Müdürleri ve Vakıf Üyeleri katıldı.

SİNOP ÜNİVERSİTESİ VAKFI 26. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI  SİNOP ÜNİVERSİTESİ VAKFI 26. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI SİNOP ÜNİVERSİTESİ VAKFI 26. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI SİNOP ÜNİVERSİTESİ VAKFI 26. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI SİNOP ÜNİVERSİTESİ VAKFI 26. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.