Dolar 32,3424
Euro 35,0948
Altın 2.310,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 14°C
Pts 16°C

Sinop Güzel Sanatlar Lisesi Eserlerini Sergilediler

Sinop İMKB Şehit Ertan Yılmaztürk Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri salgın döneminde uzaktan eğitim yoluyla ortaya çıkardıkları eserlerini sanatseverlerin beğenisine sundu.

Sinop Güzel Sanatlar Lisesi Eserlerini Sergilediler
Aslan Özdemir
28 Haziran 2021 10:37

Sinop İMKB Şehit Ertan Yılmaztürk Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri salgın döneminde uzaktan eğitim yoluyla ortaya çıkardıkları eserlerini sanatseverlerin beğenisine sundu. Sinop Gazi Caddesi (Aşıklar Caddesi) Yaşlılar lokali önünde halka açık olarak düzenlenen Resim sergisi Sinopluların ilgisini çekti. Eserleri inceleyen sanatseverler uzaktan eğitim sürecinde yüz yüze eğitim olmadan ortaya çıkarılan eserlere beğenilerini dile getirdiler.

Hayrettin Kaya

Sergi konusunda görüşlerini ifade eden Okul Müdürü Bahattin ERDEM; Salgın nedeniyle eğitim öğretim yılının büyük çoğunluğu uzaktan eğitim şeklinde gerçekleşmiş olsa da öğretmenlerimizin gayreti ve öğrencilerimizin emeği sonucu ortaya çıkan eserleri Sinop halkıyla buluşturmak istedik. Bu vesile ile eğitim döneminin sonuna geldiğimiz bu günlerde hem öğrencilerimizin emek ve ürünlerinin takdir görmesi hem de ilimiz kültür sanat alanına bi etkinlik katkımız olması düşüncesiyle bu sergimizi gerçekleştirdik. Eser sayısı olarak geçmiş yıllara nazaran az gibi görünse de salgın döneminin olumsuzluklarını düşündüğümüzde ortaya çıkan bu eserlerin önemli olduğunu düşünüyorum. Sergi de emeği geçen öğretmen arkadaşlarımı ve öğrencilerimizi kutluyor, gelecek yıllarda daha güzel ve özel etkinliklerde buluşmayı diliyorum.

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.