Dolar 32,3355
Euro 35,2046
Altın 2.246,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 12°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
12°C
Hafif Yağmurlu
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 11°C

SİNOP’TA YATIRIMLAR KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK

29 Mayıs 2018 14:41

Siyasetin genetiğinde bir önceki seçilmiş vekil bir yatırım başlattığında ondan sonra gelen seçilmiş onu beğenmez ve daha farklı bir şekilde o yatırımı değişiklik yaparak vatandaşa sunmaya çalışır..

Siyasetin genetiğinde bir önceki seçilmiş vekil bir yatırım başlattığında ondan sonra gelen seçilmiş onu beğenmez ve daha farklı bir şekilde o yatırımı değişiklik yaparak vatandaşa sunmaya çalışır..

Aslan Özdemir

Bunu daha önceki dönemlerde gördük.. Sinop a mevcut vekilimiz.. Sayın Nazım Maviş in aday olarak tekrar seçilmesi.. Ak parti döneminde iki kez üst üste aday gösterilmesi Sinop ta Ak parti açısından ilk olup..mantıklı ve olumlu bir karar verilmiştir.. Sayın Maviş üç yıllık bir dönemde Sinop ve tüm ilçelerine elinden geldiğince aynı ölçülerde yatırım yapmaya çalışmış ve gece gündüz demeden üzerine düşen sorumluluk bilinci ile gerekli mücadeleyi vermiştir.. İnanıyorum ki aynı hız ve performansla bu millete hizmet yolunda mesaisini harcayacaktır..

Sinop aynı partiden iki vekil daha önce çıkarmıştır..önceki yıllarda bunun sıkıntısını da çekmiştir.. Aynı partiden iki vekil olunca..Senin ilçe başkanın..benim ilçe başkanım..Senin adamın..benim adamım çekişmelerine şahit olduk..Hoş olmayan bir çekişme ama bunlar önceki yıllarda yaşandı.. Sayın Maviş ve Ergün.. üç yıl gibi bir süre..millet vekilliği ve belediye başkanlığı olarak birlikte çalıştıkları için bu sorun yaşanmayacağını düşünüyorum..İki vekil adayı da üzerlerine yüklenmiş sorumluluğun bilincinde olacak yapı ve kapasitedeler.. İkinci sıra aday.. Sayın Ayhan Ergün Sinop ve ilçeleri dahil örnek gösterilecek bir belediyecilik yapmıştır.. Yıllarca CHP nin kalesi olan Ayancık ilçemizi CHP nin sıkıntı içerisinde yürütmekte olduğu belediyeyi.. Ak parti ile buluşturarak ilçenin Devlet yatırımlarından faydalanmasını sağlamış ve belediye Başkanı olarak bunların reklamını güzel bir şekilde kendi bünyesinde yapmıştır.. Ayhan Ergün çok çalışmış..çok hizmet etmiş olmasına rağmen insanların bir kısmı ile yeterli iletişim kuramamıştır..

Siyaseti ben eksenli yaparsanız bazı sorunların çıkması doğaldır..Siyaseti biz eksenli yapmak lazım..az olsun benim olsun yerine..çok olsun hepimizin olsun mantığı ile hareket etmek lazım.. Severiz yada sevmeyiz..yıllar sonra Ayancık ilçemizden bir millet vekili adayı çıkması nasip olmuştur..Bu fırsat her zaman yakalanacak bir fırsat değildir..Her türlü kırgınlıkları bir kenara bırakıp..

İlçemize yaklaşık on beş yıl hizmet etmiş ve Ak parti genel merkezi millet vekili olmasına onay vermiş ise..Ayancıklı hemşerilerimize de elinden geldiğince mücadele ederek Sinop ta Ak partinin 2-0 kazanmasını ve Ayhan Ergün’ün de meclise göndermenin yollarını aramak düşmüştür.. Bu seçimde ilçemizden bir aday çıkıp bizim oy potansiyelimiz diğer ilçelerden yüksek çıkmazsa..İlçemiz adına bu güzel bir durum olmaz..itibarımız zedelenmiş olur.. Sinop tan iki vekil çıksın yada çıkmasın..Ayancıklı olarak bizler bu seçimde dizginlere asılmak zorundayız.. Bunları yazarken yeri ve zamanı geldiğinde, belediye başkanlığı döneminde,arkadaşım olmasına rağmen.. Ayhan Ergün’ü en çok eleştiren kişilerden birisi de benim.. Bizler bir birimizi sevmek zorundayız..

Yeri ve zamanı geldiğinde de yanlışlarımızı tabi ki bir birimize söyleyeceğiz..Biz yalama siyaseti yapamayız..bir birimizi hiç sevmesek bile ilçemizi..işimizi..aşımızı sevip saygı duyduğumuz için yapmamız gereken sorumluluklarımız var..bu iş Ayhan Ergün’ün seçilmesi meselesini geçmiştir.. Bu günkü duruma bakıldığında zaman ayrışma zamanı değildir..özellikle Ayancıklı olarak fark yaratmak zorundayız..İlçemiz bir sınav dan geçmek üzeredir..Bu yapacaklarımızı illa da birini seçmek için değil..ilçemizin itibarını kurtarmak için ve gelecekte hizmet alabilmemiz için özellikle bu seçimde safları sıklaştırmak zorundayız..

Mevcut vekilimiz Nazım Maviş hizmet noktasında başarılı ve imkanları zorlayarak İlimize ve İlçelerimize gerekli hizmeti alıyor ama Ayhan Ergün de bu yükün bir kısmını omuzlar ise daha güzel hizmetlerin bizlere ulaşacağını düşünüyorum.. 24 Hazirandaki seçimin Ülkemize..Milletimize..Sinop ve ilçelerine hayırlar getirmesini temenni eder..

Tüm okuyucu ve takipçilerimize sevgi ve saygılarımı sunarım..24.05.2018 İLYAS ÖZDEMİR

YORUMLAR

  1. Sinoplu dedi ki:

    Evet şu partisi bu partisini bırakıp.
    Ayancık için ne yapabiliriz.
    Sinop için ne yapabiliriz diyeceğiz.
    Komşun B partisi olsun sende A partisi.
    Komşuna bakmadan mı yaşayacaksın.
    Elbette hayır.
    O yüzden hepimiz bir birimiz hepimiz.
    Sinop daha iyisini hak ediyor diyip çalışmak.
    Artık Sinop’ta tüm ilçelerimizde rahat ulaşım olsun. Tüm ilçelerimizde sanayiler olsun.
    Iyi çalışmalar diliyorum.