Dolar 32,3375
Euro 35,1809
Altın 2.245,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 12°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
12°C
Hafif Yağmurlu
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 11°C

Sinop ADSM’ye Aylin Ateş atandı

Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimliği görevine Diş Hekimi Aylin Ateş atandı.

Sinop ADSM’ye Aylin Ateş atandı
Hayrettin Kaya
21 Ocak 2022 14:56

Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimliği görevine Diş Hekimi Aylin Ateş atandı.
Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimliğine atanan Dt. Aylin Ateş görevi eski Başhekim ve Destek Hizmetleri Başkanı Dt. Halil İbrahim Ustaoğlu’ndan devraldı. Bilik ve Beraberlik görüntüsü ile bu devir teslim töreninin sağlık camiasında bir ilk olması da dikkatlerden kaçmadı. 2011 yılından itibaren Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Diş Hekimi olarak çalışan Aylin Ateş’in ataması Sinoplular tarafından sosyal medyada memnuniyetle karşılandı.

Aslan Özdemir

Aylin ATEŞ Kimdir ?
1973 Konya doğumlu olan Aylin Ateş, 1998-2001 yılları arasında İzmir’de özel bir tıp merkezinde Diş Hekimi olarak mesleğe başladı. 2001-2005 yılları arasında yine İzmir’de kendi muayenesinde mesleğine devam etti.
2005 yılı Mayıs ayında Yozgat Çekerek Devlet Hastanesinde Diş Tabibi olarak kamu görevine başlayan ATEŞ, 2011 yılı Ekim ayından itibaren Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görevine devam etti.20 Ocak 2022 tarihinden itibaren Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine Başhekim olarak atandı.

Sinop ADSM'ye Aylin Ateş atandı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.