Dolar 32,5180
Euro 34,8973
Altın 2.454,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Sevdiğinize Hangi Kolyeyi Alacaksınız?

Sevgiliniz ya da eşinize kolye seçimi yapmadan önce kolyenin bir kadın için oldukça önemli bir aksesuar olduğunu bilmelisiniz.

Sevdiğinize Hangi Kolyeyi Alacaksınız?
7 Kasım 2016 15:23

Sevdiğinize Hangi Kolyeyi Alacaksınız?
Sevgiliniz ya da eşinize kolye seçimi yapmadan önce kolyenin bir kadın için oldukça önemli bir aksesuar olduğunu bilmelisiniz. Sosyal yaşantınıza bağlı şekilde bir seçim yapmanız, ayda yılda bir defa kullanabileceği bir ürün değil sürekli severek kullanabileceği bir aksesuar almanızı sağlayacaktır. Gördüğünüz kolye modeli takı dolabında uzun yılar beklemek yerine aktif şekilde kullanabilir bir özelliktedir.
Sevdiğinize Hangi Kolyeyi Alacaksınız?
Özel davetlerde kullanılabileceği gibi günlükte kolayca kombin edilebilen ürün, normal olarak en sık tercih edilen modeller arasındadır. Kıyafetle bütünlük sağlamasının yanı sıra küpe ve yüzük gibi diğer aksesuarlara da uyumlu oluşu, sevdiğiniz kişinin kullanımda avantaj sağlayacaktır.
Sevdiğinize Hangi Kolyeyi Alacaksınız?
Şık bir abiye kıyafetin üzerine takıldığı zaman kullanıcısını ay gibi parlatacak özellikle tasarlanan ürün, birbiri peşine sıralı taş şekli ile oldukça etkileyici bir görünüme sahiptir. Dolayısıyla Sevdiğinize Hangi Kolyeyi Alacaksınız? Sorusuna karşın böyle eşsiz bir ürünü gösterebilirsiniz.
Sevdiğinize Hangi Kolyeyi Alacaksınız?
Sevgiliye veya kızına hediye almak isteyenler için ideal bir seçenek olan görseldeki ürün, birbirine kelepçelenmiş kalp figürü ile bezenmiştir. Günlük kullanıma uygun olmasıyla birlikte hemen her kıyafet ile kolay kombine edilebileceği için ilk tercihleriniz arasına girmelidir.
Sevdiğinize Hangi Kolyeyi Alacaksınız?
Yine günlük şıklığı pekiştiren bir model olarak son derecek zarif çizgilerle tasarlanmıştır. Ağaç figürünün ele alındığı tasarımda, dalların uç kısımlarındaki pırlanta detaylarda oldukça göz kamaştırmaktadır. Bu nedenle sevdiklerinize alabileceğiniz ideal parçalar arasındadır diyebiliriz.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.