Dolar 32,4735
Euro 34,7485
Altın 2.439,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Şair Müdür Dağdeviren SİAD’a imzalı kitap gönderdi

Şair Sinop İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İstanbul’daki Sinop’lu İşadamları Derneği (SİAD) Genel Başkanı Rafet Orhan’a imzalı şiir kitaplarını gönderdi.

Şair Müdür Dağdeviren SİAD’a imzalı kitap gönderdi
27 Kasım 2017 15:22

Şair Sinop İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İstanbul’daki Sinop’lu İşadamları Derneği (SİAD) Genel Başkanı Rafet Orhan’a imzalı şiir kitaplarını gönderdi.

Ülkemizin şairler ve ozanlar diyarı Kırşehir’li olan Sinop’un şair İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, yazmış olduğu “Düşünce” ve “Yeter ki Yalan Sevme” adlı şiir kitaplarını özel olarak imzalayıp, SİAD tarafından İstanbul Fuar Alanında düzenlenen,”Sinop İş Dünyası ve Girişimci Forumu”na katılmak üzere İstanbul’a giden Sinop Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hikmet Kurada  vasıtasıyla, SİAD Genel Başkanı Rafet Orhan’a gönderdi.

Sinop Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hikmet Kurada, şair Sinop İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’in selam, saygı ve başarı dilekleriyle birlikte imzalı kitaplarını, İstanbul Fuar Alanı’ndaki SİAD Standında SİAD Genel Başkanı Rafet Orhan’a takdim etti.

Sinop’lu İşadamları Derneği (SİAD) Genel Başkanı Rafet Orhan, hiç beklemediği bir anda böyle güzel bir jestle karşılaşınca hem çok şaşırdığını, hem de çok duygulandığını ve mutlu olduğunu belirterek,”Şair Sinop İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’e bu jesti için en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisini kutluyorum ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Sinop’lu İşadamları Derneği (SİAD) Yönetim Kurulu olarak Sinop’u ziyaret ettiğimizde ilk uğrayacağımız makamlardan birisi de Sinop İl Emniyet Müdürlüğü olacaktır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman Sinop’un, Sinop’lunun ve Sinop İl Emniyet Müdürlüğü’nün yanında ve her konuda destekçisi olacağız” dedi.

Haber: Hikmet Kurada / Sinop

Şair Müdür Dağdeviren SİAD’a imzalı kitap gönderdi Şair Müdür Dağdeviren SİAD’a imzalı kitap gönderdi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.