Dolar 32,4897
Euro 34,5579
Altın 2.496,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Rektör Hayırsever İş İnsanı Rafet ORHAN’ı Misafir Etti

Rektör Hayırsever İş İnsanı Rafet ORHAN’ı Misafir Etti
2 Ekim 2021 10:51

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, Üniversite Vakfınca başlatılan “Sinoplular Üniversite Kütüphanesini Yaptırıyor” kampanyasına 100 Bin TL bağışla destek olan Sinoplu iş insanı Rafet ORHAN’ı makamında ağırladı.

Gazeteci Sayın Barbaros BALTACI’nın da eşlik ettiği görüşmede, Rafet ORHAN’a kampanyaya sunduğu destek için teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Nihat DALGIN, “Kendileri kampanyamıza 100 Bin TL’lik bağış ile ilk desteği veren isim olmuştur. Rafet beyin ve diğer hayırseverlerimizin destekleriyle yükselecek olan kütüphanemiz, öğrencilerimize ve personelimize akademik çalışmalar ve araştırma imkanı açısından önemli katkılar sunacaktır” dedi.

DALGIN, kütüphane kampanyasına bağışta bulunan İş insanı Rafet ORHAN’a teşekkür belgesi takdim etti.

Yeni Kütüphane Öğrencilere En İyi Koşullarda Araştırma Yapma Olanağı Sağlayacak

Projesi tamamlanan Merkez Kütüphanesinde; 8 adet bireysel çalışma odasının, 2 adet süreli yayın odasının, bilgisayar çalışma salonunun, harflendirme ve ciltleme salonunun, 17 adet ofisin, 3 adet öğretim üyesi çalışma salonunun, fotokopi odasının, kafeteryanın ve arşiv odasının olacağını ifade eden Rektör Prof. Dr. Nihat DALGIN, iki kattan oluşan ve toplam 3800 metrekare alana sahip olan yeni Kütüphane Binası’nın, öğrencilere en iyi koşullarda araştırma yapma olanağı sağlayacağını belirtti.

Bağışçıların İsimleri Kütüphanede Yaşatılacak

Kütüphane Binasının yapımına katkı sağlayacak hayırseverlerin isimlerini ölümsüzleştirmek istediklerini de söyleyen Rektör Prof. Dr. Nihat DALGIN, bağışta bulunan şahısların ve firmaların isimlerinin ve bağış miktarlarının Kütüphane inşaatı tamamlanana kadar Sinop Üniversitesi Vakfı web sayfasında duyurulacağını, ayrıca tüm bağışçıların isimlerinin Kütüphanemizdeki uygun ortamlarda yaşatılacağını dile getirdi.

“Böylesine Anlamlı Bir Kampanyaya Katkı Sağlamaktan Son Derece Memnun Oldum”

İş İnsanı Rafet ORHAN ise, “Üniversitemize kütüphane gibi önemli bir eserin kazandırılmasına katkı sağlamaktan son derece memnun oldum” diyerek Rektöre ve ekibine başlattıkları bu anlamlı kampanya için teşekkür etti.

Böyle güzel eserlerin gençlerimizde okuma bilinci ve alışkanlığı kazandıracağına inandığını söyleyen   Rafet ORHAN, bu değerli yapıda emeği geçen ve geçecek tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Kampanyanın Daha Geniş Kitlelere Ulaşması İçin Destek Vermeye Hazırız

Rafet ORHAN ve Gazeteci Barbaros BALTACI, başlatılan kampanyanın daha geniş kitlelere ulaşması için gerekli desteği sağlamaya hazır olduklarını da ifade ettiler.

Rektör Prof. Dr. Nihat DALGIN ve Rafet ORHAN, görüşme sonrası kampüs alanını ziyaret ederek Kütüphane binasının yapılacağı alanı incelediler. Ayrıca kampüs alanında tamamlanan ve yapımı devam eden yatırımları da gezdiler.

Rektör Hayırsever İş İnsanı Rafet ORHAN’ı Misafir Etti Rektör Hayırsever İş İnsanı Rafet ORHAN’ı Misafir Etti

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.