Dolar 32,3904
Euro 34,7696
Altın 2.439,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Sal 16°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 16°C

Play-Off Haftası Geldi

1 Mart 2013 18:29

Ters Köşe

2012-2013 sezonu A ve B guruplarında oynanan karşılaşmaların sonunda A gurubunda ilk üç sırayı alan; Sinop Spor, Boyabat Çeltik Spor, Erfelek Spor ve B gurubunda; Ayancık Belediye Spor, Gerze Belediye Spor, Ayancık Cevizli Spor takımlarının katılımlarıyla Play-Off başlayacak. Karşılaşmalar sonunda il şampiyonu belli olacak. Bu heyecanlı Büyükler Play-Off maratonu 02.03.2013 Cumartesi günü başlayıp, 05.05.2013 Pazar günü sona erecek.

10 hafta sonunda birinci takım Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden temsilcimiz Ayancık Spor'un rakibi olarak tarafsız sahada eleme maçı yapmaya hak kazanacak. İki gurupta ilk sırada bitiren Sinop Spor ve Ayancık Belediye Spor, diğer dört takıma göre daha öne çıkması nedeniyle ipi göğüsleyecek takımın hangisi olacağı kendi aralarındaki karşılaşmalarda netleşeceği gözüyle bakılıyor ve bekleniyor.

Bir üçüncü takımın aradan sıyrılma olasılığı olsa da, saha içi geniş kadrosu ve güç bakımından maratonda yarışta olacak mı? Duracak mı? İleriki günler gösterecek.

Mor beyazlar ve mavi beyazlar daha rahat karşılaşmalar çıkarsalar da, bu maraton yarışında olumlu ya da olumsuz sebeplerden dolayı kart cezası ya da sakatlıklarla önemli karşılaşmalar öncesi maruz kalacakları olasılığını da düşünerek zor maçların olacağı bir gerçek.

02.03.2013 Cumartesi günüsaat: 13.30'da Ayancık Gazi Stadımızda ilk hafta heyecanı şampiyon adayı Ayancık Belediyeye Spor temsilcimiz, Gerze Belediye Spor'u ağırlayarak stardı verecek.

03.03.2013 Pazar günü ise diğer şampiyon adayı Sinop Spor ile diğer temsilcimiz Ayancık Cevizli Spor aynı saatte karşı karşıya gelecek. Aradan sıyrılan üçüncü takımın 'olacaksa yeşil kırmızılar neden olmasın' parolasıyla zorlu mücadele çıkacak.

Erfelek sahasının zemin bozukluğunun olması nedeniyle Erfelek Spor, sahasındaki lig karşılaşmalarını Sinop 80. Yıl Semt Sahasında yapacak. Bu nedenle ev sahibi olarak Boyabat Çeltik Spor'u konuk edecek.

Boyabat Çeltik Spor ilk senesinde BAL'da mücadele etmiş ve eleme maçında Sinop Şehir stadında Türkeli Belediye Spor'u yenmiş, Fakat ligden çekilmişti.

Boyabat Çeltik Sporun bu sene kadrosu gençlerden kurulu ve ileriye dönük olarak yatırım yapmaları ve Erfelek Sporu'nda kısıtlı bir kadro ile ligde olması şampiyonun ilk hafta oynanacak olan Ayancık Gazi Stadı'ndaki takımlar arasından çıkacağını tahmin etmek zor değil gibi görünüyor.

Darılmadan, gücenmeden; gerektiğinde överek, yeri geldiğinde eleştirerek köşemizin adına yakışır şekilde TERS olmadan, Ters Köşe'de birlikte olmak temennisiyle.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.