Dolar 32,5653
Euro 34,9616
Altın 2.447,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Mustafa Kılıç Havacılık Sergisi Açıyor

Gazetemiz köşe yazarlarından Ayancık sevdalısı, yazar Mustafa Kılıç dördüncü kişisel havacılık sergisini açıyor.

Mustafa Kılıç Havacılık Sergisi Açıyor
2 Şubat 2023 12:50

Havada İz Bırakanlar temalı serginin ilk ayağını Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi kızı olan, Türkiye’nin ilk askeri kadın pilotu Sabiha Gökçen’e ayıran Mustafa Kılıç sergiye ilişkin gazetemize şu açıklamalarda bulundu.

Kılıç açıklamasında şu sözleri söyledi:

“Sergi tarihini özellikle 16 Şubat’ı içine alacak şekilde planladık. Çünkü 16 Şubat 1925’de ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün direktifleri ile kurulan Türk Tayyare Cemiyeti bu yıl 98. Kuruluş yıldönümünü kutlayacak. Sergimiz Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Federasyonu Ankara sergi salonunda 13-20 Şubat 2023 tarihleri arasında olacaktır. Gençlere ve havacılık sevdalılarına Türk Tayyare Cemiyeti ve 1935 yılında adı Türk Hava Kurumu olan bu nadide kurumu daha iyi tanıtmak ve sevdirmek adına düzenlemeye başladığımız sergilerimiz farklı illerde de beğenilere sunulacak. Ankara’da ikamet eden Ayancıklıları sergiye bekliyorum. Umarım canım Ayancık’ta da bu etkinliği gerçekleştirebiliriz. Aracılığınız ile tüm Ayancıklı dostlarıma sevgilerimi gönderiyorum.”

Bizler de Ayancık Gazetesi olarak yazarımız Sayın Mustafa Kılıç’a başarılar diliyoruz.

Mustafa Kılıç Havacılık Sergisi Açıyor

ETİKETLER:
YORUMLAR

  1. ERDEM ELBÜKEN dedi ki:

    Mustafa Bey Türk Havacılık Tarihi ile ilgili çalışmalarınızı gönülden destekliyoruz. Açılacak olan serginizin video ile paylaşabileceğiniz platform varmı? Ümit ediyorumkii bir gün bu serginizi Sinop ‘ da Ayancık ‘ tada açarsınız. Belki bir gün kapatılan Ayancık Radar üskomutanlığında bir sergi organizasyonu olabilir..

  2. Fahri YENİ dedi ki:

    Tebrikler, başarılar dilerim

  3. Şemi YILMAZLAR dedi ki:

    Bizde kutlarız..başarılarının devamını dileriz..meslekdaşımız olarak onur duyuyoruz..

  4. Zeki küçükilha dedi ki:

    Tebrik eder başarılar dilerim.

  5. Zeki küçükilha dedi ki:

    Tebrik eder arkadaşım başarılar dilerim.

  6. Nedim Duran dedi ki:

    Harikasınız abicim, kolay gelsin. Hayırlı olsun. Başarılar diliyoruz. Selamlar sevgiler saygılar.

  7. Rasim Şahin dedi ki:

    Tüm Ayancık halkına,Saygıdeğer Ayancık gazetesine,yazıları ile ülkemize değer,geçmişimize renk katan Mustafa Kılıc’a sonsuz tşk.ler.

  8. Orhan dedi ki:

    Cankusum hayırlı olsun şimdiden keşke fırsat bulabilsem…
    Başarılar diliyorum..🌹🙏

  9. Hüseyin Uysal dedi ki:

    Başarılar diliyorum hocam, umarım İzmir’de de bir sergi açma fırsatı doğar.

  10. Anonim dedi ki:

    Helallll Sevgili Mustafa Can…tebrik ediyorum dostum.Havacılık adına güzel şeyler yapıyorsun.Devamını ve başarılar dilerim.

  11. Mustafa KILIÇ dedi ki:

    ULUSCA YAŞADIĞIMIZ DEPREM NEDENİ İLE SERGİMİZ İLERİ BİR TARİHE ERTELENMİŞTİR. ACIMIZ ÇOK BÜYÜK. HAYATINI KAYBEDEN TÜM VATANDAŞLARIMIZA RAHMET DİLİYORUM. YARALI KARDEŞLERİMİZE DE ACİL ŞİFALAR DİLERİM.

  12. Mustafa KILIÇ dedi ki:

    Mustafa Kılıç
    ULUSCA YAŞADIĞIMIZ DEPREM NEDENİ İLE SERGİMİZ İLERİ BİR TARİHE ERTELENMİŞTİR. ACIMIZ ÇOK BÜYÜK. HAYATINI KAYBEDEN TÜM VATANDAŞLARIMIZA RAHMET DİLİYORUM. YARALI KARDEŞLERİMİZE DE ACİL ŞİFALAR DİLERİM