Dolar 32,3412
Euro 35,1262
Altın 2.241,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 11°C
Az Bulutlu
Sinop
11°C
Az Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 10°C
Cts 12°C

Murat Kılıç bölge koordinatörlüğüne atandı

Sinop’ta 2010 yılından bu yana YEDAŞ İl Koordinatörlüğü görevini yürüten Murat Kılıç, Bölge Koordinatörlüğü görevine atandı.

Murat Kılıç bölge koordinatörlüğüne atandı
Hayrettin Kaya
10 Şubat 2018 12:01

Sinop’ta 2010 yılından bu yana YEDAŞ İl Koordinatörlüğü görevini yürüten Murat Kılıç, Bölge Koordinatörlüğü görevine atandı.

Aslan Özdemir

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.’de (YEDAŞ) flaş düzenlemeyle Sinop İl Koordinatörlüğü Samsun’a bağlanarak kurum, Samsun-Sinop 1. Bölge Koordinatörlüğü olarak yeniden yapılandırıldı. Düzenlemeyle birlikte YEDAŞ Sinop İl Koordinatörü Murat Kılıç, Bölge Koordinatörü olarak atandı. Sinop Müşteri Teknik Hizmetler Müdürü Fatih Çakır ise Bölge Müşteri Teknik Hizmetler Müdürü oldu. Yeni düzenleme YEDAŞ tarafından yapılan açıklamayla duyuruldu. Açıklamada; “Samsun, Sinop, Amasya, Çorum ve Ordu illerinin Elektrik Dağıtım işini yapan YEDAŞ yeniden yapılandırılmıştır. Yeni yapılanmaya göre Sinop Samsun’a, Amasya Çorum’a bağlanarak Samsun Sinop 1. Bölge Koordinatörlüğü olarak yeniden yapılandırılmıştır. 1. Bölge Koordinatörlüğüne Sinop İl Koordinatörü Murat Kılıç Bölge Koordinatörü olarak atanmıştır. Sinop Müşteri Teknik Hizmetler Müdürü Fatih Çakır Bölge Müşteri Teknik Hizmetler Müdürü olarak atanmıştır” denildi.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ
Bu arada Murat Kılıç’ın atamasının yapılması üzerine Sinop’tan da birçok seveni kendisini yeni makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu. Kılıç’ı ilk ziyaret edenler arasında Samsun İlkadım İlçe Müftüsü Hasan Başoğlu, Ensar Vakfı Sinop Şube Başkanı Muhammet Başoğlu ve Samsun İmam Hatip Mezunlar Derneği Başkanı Mehmet İrfan Yetik’te yer aldı.
MURAT KILIÇ KİMDİR?

Amasya’da doğan Murat Kılıç, Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. TEDAŞ bünyesinde çeşitli görevler ve yöneticilik yaptıktan sonra 2010 yılı itibarıyla YEDAŞ bünyesinde Sinop İl Koordinatörü olarak çalışan ve Sinop’ta yaptığı güzel hizmetler ile takdir toplayan Murat Kılıç, evli ve iki çocuk babası.

Murat Kılıç bölge koordinatörlüğüne atandı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.