Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

MHP’den, gönüllü askerlik başvurusu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop İl teşkilatı üyeleri TSK’nın Afrin’de başlattığı ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek amacıyla Askerlik Şubesine giderek gönüllü askerlik başvurusunda bulundu.

MHP’den, gönüllü askerlik başvurusu
9 Şubat 2018 10:27

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop İl teşkilatı üyeleri TSK’nın Afrin’de başlattığı ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek amacıyla Askerlik Şubesine giderek gönüllü askerlik başvurusunda bulundu.
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’de başlattığı ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla MHP Sinop İl teşkilatı üyeleri MHP İl Başkanı Ali Çakır’ın öncülüğünde Sinop Askerlik Şubesine giderek gönüllü askerlik başvurusunda bulundu. MHP teşkilatını Askerlik Şubesinde Garnizon Komutanı Askerlik Şubesi Başkanı Personel Bnb. Cevdet Alper Batu karşıladı. Garnizon Komutanı Askerlik Şubesi Başkanı Personel Bnb. Cevdet Alper Batu ile makamında bir süre sohbet eden MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır’a, Kadın Kolları İl Başkanı Cemile Tekin, MHP Merkez İlçe Başkanı Hasan Demir ve teşkilat üyeleri eşlik etti. Gönüllü askerlik başvurusu için dilekçelerini görevlilere teslim eden MHP Teşkilatı üyeleri adına MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır yaptığı açıklamada TSK tarafından Afrin’de yürütülen ‘Zeytin Dalı Harekatı’ kapsamında askerimizin yanındayız ve askerimizi destekliyoruz. Gönlümüz zaten askerimizle birlikte, istedikleri an bedenen de orada olmak için MHP Sinop İl teşkilatı olarak gönüllü askerlik başvurusunda bulunduklarını söyledi.

VATAN İÇİN HER ŞEYİ YAPMAYA HAZIRIZ
MHP teşkilatı olarak vatan için her zaman gerekeni yapmaya hazır olduklarını vurgulayan Çakır; Türk Milleti olarak her zaman gözümüz karadır. Mesele vatan sevdası olduğu zaman gözümüz hiçbir şeyi görmez. Canımız dahil hiçbir şeyimizi vatanımızın üstünde tutmayız. Vatan için her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

LİDERİMİZ DEVLET BAHÇELİ’NİN BİR EMRİ YETER
Vatan olmadan millet olmaz, millet olmadan da devlet olunmaz diyen Çakır sözlerine şöyle devam etti; “Biz Türk milletiyiz, bin yıllık devletiz. Çoğu dünya milletlerinden çok çok farklıyız. Bizim genlerimizde bu özelliklerimiz vardır. Biz Türk ve İslam sentezini savunuyoruz. Liderimiz ayın Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında olduğu gibi bizde en ön safta orada olmaya hazırız. İstendiği her an bizler orada olacağız. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin bir emri yeter. Bizler liderimize bağlıyız, bizde liyakat var. Bizler memleketimiz için her zaman canımızı vermeye hazırız.”

MHP’den, gönüllü askerlik başvurusu MHP’den, gönüllü askerlik başvurusu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.