Dolar 32,5106
Euro 34,9119
Altın 2.421,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C

Mesleki Yeterlilik Belgesi Tanıtım Toplantısı Yapıldı

(MYK) Mesleki Yeterlilik Belgesi Zorunluluğunu iş dünyasına anlatmak ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı (MYK) Mesleki Yeterlilik Kurumu’nun faaliyetleri hakkında bir tanıtım toplantısı düzenlendi.

Mesleki Yeterlilik Belgesi Tanıtım Toplantısı Yapıldı
25 Ekim 2019 10:54

(MYK) Mesleki Yeterlilik Belgesi Zorunluluğunu iş dünyasına anlatmak ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı (MYK) Mesleki Yeterlilik Kurumu’nun faaliyetleri hakkında bir tanıtım toplantısı düzenlendi.

OR-KOOP Sinop Birliği’nin ev sahipliğinde, Sinop Belediyesi Toplantı Salonunda yapılan “Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı”na, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB), Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK), İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi (İKGPRO) ve Orman Kooperatifleri Birliği (OR-KOOP) gibi kurum ve kuruluşlardan çok sayıda uzman personel katılarak çeşitli açıklamalarda bulundular.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, OR-KOOP Genel Başkanı Cafer Yüksel kapsamlı bir açılış konuşması yaparak, katılımcılara hoşgeldiniz dedi ve konuşmacılara da başarılar diledi.

Toplantıda konuşan Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu,”Hedefimiz ve amacımız, ormanlarımızı en iyi bir şekilde korumak ve onlardan faydalanmaktır. Bunu da orman köylüsü ve işçisiyle birlikte yapacağız. Sizden isteğim, bütün bu çalışmalarınızı iş güvenliği içerisinde yapınız” dedi.

Toplantıda kürsüye gelen, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) Bilim Koordinatörü ve Baş Denetçisi Gülden Arıkan da yaptığı konuşmada, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) çalışmaları ve Mesleki Yeterlilik Belgeleri hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) Uzmanı Abdusamet Özcan da yaptığı konuşmada, Mesleki Yeterlilik Kurumu ana faaliyetleri hakkında çeşitli bilgiler sundu ve Mesleki Yeterlilik Belgesinin önemine değindi.

Toplantıda daha sonra konuşan OR-KOOP İş Güvenliği Uzmanı Orman Yük.Müh. Erden Kaplan da, OR-KOOP’un çalışmaları ile ilgili geniş kapsamlı bir sunum yaparak, Ormancılıkta Mesleki Yeterlilik Belgelendirmelerinin önemine değindi.

Toplantı sonunda belge sunumu yapıldı ve katılımcılarla konuşmacılar arasında soru-cevap şeklinde çeşitli konularda bilgilendirmelerde bulunuldu.

Haber: Hikmet Kurada

Mesleki Yeterlilik Belgesi Tanıtım Toplantısı Yapıldı Mesleki Yeterlilik Belgesi Tanıtım Toplantısı Yapıldı Mesleki Yeterlilik Belgesi Tanıtım Toplantısı Yapıldı Mesleki Yeterlilik Belgesi Tanıtım Toplantısı Yapıldı

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.