Dolar 32,3430
Euro 35,0087
Altın 2.324,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

MAVİŞ’TEN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Kurban Bayramını seçim bölgesinde geçirdi.

MAVİŞ’TEN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ
Aslan Özdemir
7 Eylül 2017 12:49

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Kurban Bayramını seçim bölgesinde geçirdi.

Hayrettin Kaya

Bayram tatilini seçim bölgesinde partililer ve Sinoplular ile birlikte geçiren Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop’un tüm ilçelerini gezerek hemşerileriyle bayramlaştı.

Bayram namazını Alaattin Camiinde kılan Maviş, bayram namazı sonrası Sinop Valisi Hasan İpek ile birlikte camide bulunan vatandaşlarla bayramlaştı.

Maviş daha sonra İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ile birlikte Ak Parti Sinop İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Maviş buradaki programının ardından İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Boyabat, Saraydüzü ve Durağan ilçelerinde düzenlenen bayramlaşma programlarında partililer ve vatandaşlarla buluştu.

Maviş ayrıca Saraydüzü’nde köylere hizmet sağlayacak olan çöp toplama aracının kurdele kesim törenine de katıldı. Sinop programında Ak Parti Sinop İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Can Al’ın söz törenine de katılan Maviş, genç çiftlerin söz yüzüklerini takarak, mutluluklar diledi.

Maviş Kurban bayramının ikinci, üçüncü ve dördüncü günlerinde ise Ayancık, Türkeli, Dikmen, Erfelek ve Gerze ilçelerinde parti teşkilatları tarafından düzenlenen bayramlaşma programlarına katıldı. Maviş’e Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü’nün yanı sıra il yönetim kurulu üyeleri de eşlik ettiler.

Maviş bayramlaşma programları için gittiği ilçelerde esnaf ve vatandaşları da ziyaret ederek, bayramlarını tebrik etti

Maviş, yoğun kurban bayramı mesaisinin yanı sıra; Boyabat Sarıağaççayı ve Yeşilyurt köylerinin ortaklaşa düzenlediği  1. Aksu Yayla Şenliğine, Kabalı Karakucak güreş şenliğine ve Durağan’da düzenlenen tekir yayla şenliğine de katıldı.

MAVİŞ’TEN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ MAVİŞ’TEN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.