Dolar 32,3640
Euro 34,9634
Altın 2.324,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

MAVİŞ’TEN TOKİ AÇIKLAMASI: ​“TOKİ KONUTLARINA YOĞUN İLGİ VAR”

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “100 Bin Sosyal Konut Projesi” kapsamında Sinop’ta inşa edilecek.

MAVİŞ’TEN TOKİ AÇIKLAMASI: ​“TOKİ KONUTLARINA YOĞUN İLGİ VAR”
Aslan Özdemir
16 Ocak 2020 09:40

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “100 Bin Sosyal Konut Projesi” kapsamında Sinop’ta inşa edilecek TOKİ sosyal konutlarına Sinopluların yoğun ilgi gösterdiğini belirtti. Maviş, konutların inşa edileceği alanında kısa sürede belirleneceğini kaydetti.

Hayrettin Kaya

Sinop’un her geçen gün geliştiğini ve bu gelişme dolayısıyla yapı ihtiyacında artışın yaşandığını belirten Maviş, özellikle organize sanayi bölgesinde çalışan işçi kardeşlerimiz ve iş adamlarımızdan gelen yoğun talep sonucu Sinop için ilk etapta 300 sosyal konut planlandı. 

TOKİ sosyal konutlarının inşa edilebileceği alanlarda incelemelerde bulunduklarını ve en yakın zamanda yer tahsisinin kesinleşeceğini söyleyen Maviş açıklamalarını şu ifadelerde sürdürdü:

“Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’un Sinop ziyaretinde müjdesini verdiği TOKİ sosyal konutlarının yapımı için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Cumhurbaşkanımızın himayelerinde başlatılan proje kapsamında Sinopumuza kazandırılacak sosyal konutların; 300’ü İl Merkezimizde inşa edilecek, Konutlarımız 2+1, 3+1 olacak şekilde tasarlanacak. Hak sahiplerinin belirlenmesinde Şehit Ailelerimiz, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul, Yetim ve % 40Engelli Vatandaşlarımıza belirli bir öncelik tanınacak. İnşallah hak sahibi olan hemşerilerimiz kira öder gibi ev sahibi olacak. 15 Ocak 2020 tarihine kadar devam eden başvurular için hemşerilerimiz Ziraat Bankası yetkili Şubelerine yoğun bir şekilde müracaat ettiler.Tekrar TOKİ Sosyal Konutlarının şehrimize kazandırılmasında desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre ve Şehircilik Başkanımız Sayın Murat Kurum’a şükranlarımı sunuyorum. Sinopumuza hayırlı olsun.”

MAVİŞ’TEN TOKİ AÇIKLAMASI: ​“TOKİ KONUTLARINA YOĞUN İLGİ VAR”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.