Dolar 32,5296
Euro 34,7941
Altın 2.426,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Az Bulutlu
Sinop
23°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 17°C

MAVİŞ’TEN AYANCIK VE DİKMEN İLÇELERİNE ZİYARET

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Ayancık ve Dikmen ilçelerini ziyaret ederek devam eden yatırımları inceledi.

MAVİŞ’TEN AYANCIK VE DİKMEN İLÇELERİNE ZİYARET
16 Haziran 2020 13:12

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Ayancık ve Dikmen ilçelerini ziyaret ederek devam eden yatırımları inceledi.

Yoğun geçen meclis çalışmalarının ardından hafta sonu mesaisini ilçe ziyaretleriyle sürdüren Maviş, Ayancık ve Dikmen ilçelerinde temas ve incelemelerde bulundu.

Maviş’e ziyaretinde AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ve partililer eşlik etti.

İlk ziyaretini Ayancık ilçesine gerçekleştiren Maviş, Görsükü Köyü Kumluk pazaryerinde,
Kütük, Gölköy, Kaldırayak Gürpınar, Gürsökü, Yarenler, Hatip, Büyük Pınar, Akçekese, Kozsökü köylerinin muhtarlarıyla bir araya geldi.

AYANCIK KUMLUK YOLU TAMAMLANIYOR

Muhtarlarla birlikte Kumluk Yolu güzergahında devam eden ve sona yaklaşan yol yapım çalışmalarını inceleyen Maviş, ayrıca köylere yapılan yatırımlar ve 2020 KÖYDES projesi kapsamında yapılacak diğer çalışmaları muhtarlarla istişare etti.

Maviş daha sonra yeni normalleşme süreciyle birlikte iş yerlerini açan esnafı iş yerlerinde ziyaret ederek bereketli kazançlar diledi.

Maviş Ayancık’ta son olarak AK Parti İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri ile parti çalışmalarını ve ilçede devam eden yatırımları kapsamlı olarak ele aldı.

DİKMEN’DE YATIRIMLAR HIZ KAZANIYOR

Ziyaretine Dikmen ilçesiyle devam eden Maviş, burada İlçe teşkilatı ile bir araya gelerek devam eden yatırımları istişare etti. Ardından Dikmen Belediyesini ziyaret eden Maviş, Belediye Başkanı Adnan Acar’dan çalışmalarına ilişkin bilgiler aldı.

Maviş daha sonra Dikmen-Durağan yolu çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmaların hızla devam ettiği Dikmen Entegre Sağlık Merkezi inşaatını da gezen Maviş, gelinen son aşamayla alakalı bilgiler aldı. Maviş ayrıca Dikmen İmam Hatip Ortaokulu ve yurt inşaatındaki çalışmaları da yerinde gördü.

Maviş esnaf ziyaretiyle Dikmen programını sonlandırdı. Murat AKYOL

MAVİŞ’TEN AYANCIK VE DİKMEN İLÇELERİNE ZİYARET MAVİŞ’TEN AYANCIK VE DİKMEN İLÇELERİNE ZİYARET MAVİŞ’TEN AYANCIK VE DİKMEN İLÇELERİNE ZİYARET MAVİŞ’TEN AYANCIK VE DİKMEN İLÇELERİNE ZİYARET MAVİŞ’TEN AYANCIK VE DİKMEN İLÇELERİNE ZİYARET MAVİŞ’TEN AYANCIK VE DİKMEN İLÇELERİNE ZİYARET MAVİŞ’TEN AYANCIK VE DİKMEN İLÇELERİNE ZİYARET MAVİŞ’TEN AYANCIK VE DİKMEN İLÇELERİNE ZİYARET MAVİŞ’TEN AYANCIK VE DİKMEN İLÇELERİNE ZİYARET

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.