Dolar 32,5258
Euro 34,9344
Altın 2.439,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C

MAVİŞ DURAĞAN’DA ALTYAPI ÇALIŞMALARI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI 

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop Valisi Hasan İpek ve Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü ile birlikte Durağan’da başlatılan Altyapı çalışmaları açılış törenine katıldı.

MAVİŞ DURAĞAN’DA ALTYAPI ÇALIŞMALARI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI 
14 Ağustos 2017 10:34
Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop Valisi Hasan İpek ve Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü ile birlikte Durağan’da başlatılan Altyapı çalışmaları açılış törenine katıldı.
Durağan’da Kanalizasyon, Yağmursuyu Kanalları ve Atık Su Arıtma Tesisini kapsayan yeni altyapı çalışmasının temeli atıldı.
17 Milyon değerinde olan projenin açılış töreni Durağan Otogar Meydanında gerçekleştirildi.
Tesisin açılış töreninde bir konuşma yapan Maviş, Durağanlılara Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin selamını iletti.
Açıklamasında Durağan’da temeli atılan altyapı çalışmalarının hayırlı olmasını dileyen Maviş, “Durağanlı hemşerilerimiz bunu fazlasıyla hak ediyorlar. Geçtiğimiz gün Sayın Valimiz ve Değerli Durağan Belediye Başkanımız ile Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ettik. Sayın Bakanımız ziyaretimizde TÜM Durağanlı hemşerilerimize selamlarını ileterek İller Bankası Genel Müdürüne talimatı verdi. İnşallah altyapı çalışmalarımız en hızlı şekilde, vatandaşlarımızı da mağdur etmeden tamamlanacak” dedi.
DURAĞAN’IN ARKASINDA KALE GİBİ DURACAĞIZ
Durağan’ın 16 Nisan halk oylamasında Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin arkasında durduğunu belirten Maviş, “Durağan’ın için daha çok çalışmaya, daha çok koşturmaya devam edeceğiz. Az önce belediye başkanımızın da konuşmasında dile getirdiği ve Durağan’a yapılacağını söylediği tüm projelerin senedi benim. Siz bizim arkamızda durdukça, bizler de Durağan’ın arkasında kale gibi duracağız inşallah. Kanalizasyon, altyapı, su ve artıma gibi birçok hizmetin alınacağı bu tesisin Durağan’ımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Ardından konuşan Sinop Valisi Hasan İpek de, yeni altyapı tesisinin Durağan için hayırlı olmasını diledi.
Altyapı çalışmasının zor ve meşakkatli bir iş olduğunu belirten İpek, “Durağanlı vatandaşlarımız Her türlü hizmete layıklar. Bende bu altyapı çalışmasının ilçemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu tesiste görev alacak tüm kardeşlerime Allah’tan kolaylık diliyorum” dedi.
İpek konuşması esnasında Yüklenici firma yetkilisini yanına çağırarak 2019 yılının Ağustos ayında tamamlanacak olan altyapı çalışmasının daha erken bir tarihe çekilmesini istedi.
Firma yetkilisi de Vali Hasan İpek’in bu isteğini geri çevirmeyerek, altyapı çalışmalarını 2018 yılının Aralık ayında tamamlama sözünü verdi.
Konuşmaların ardından Durağan ilçesinde Kanalizasyon, Yağmursuyu Kanalları ve Atık Su Arıtma Tesisini kapsayan yeni altyapı çalışmalarının ilk kazması Vali Hasan İpek ve Milletvekili Nazım Maviş tarafından vuruldu.
MAVİŞ DURAĞAN’DA ALTYAPI ÇALIŞMALARI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI  MAVİŞ DURAĞAN’DA ALTYAPI ÇALIŞMALARI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI  MAVİŞ DURAĞAN’DA ALTYAPI ÇALIŞMALARI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI  MAVİŞ DURAĞAN’DA ALTYAPI ÇALIŞMALARI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI  MAVİŞ DURAĞAN’DA ALTYAPI ÇALIŞMALARI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI  MAVİŞ DURAĞAN’DA ALTYAPI ÇALIŞMALARI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI  MAVİŞ DURAĞAN’DA ALTYAPI ÇALIŞMALARI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI 
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.