Dolar 32,5011
Euro 34,6246
Altın 2.481,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C

KUDÜS DAVASI İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI

Ak Parti Ayancık İlçe Başkanlığı, cuma namazı sonrası Kudüs üstünde oynanan kirli oyunları eleştiren basın açıklamasında bulundu. 

KUDÜS DAVASI İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI
9 Aralık 2017 12:52

Ak Parti Ayancık İlçe Başkanlığı, cuma namazı sonrası Kudüs üstünde oynanan kirli oyunları eleştiren basın açıklamasında bulundu.
Ayancık Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Özünlü konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu;

“Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın hukuksuz Kudüs açıklaması, insanlık vicdanını yaralamış ve bölgemizdeki sorunları derinleştirmiştir.
Sayın Cumhurbaşkanı’mızın kesin şekilde ilan ettiği üzere Kudüs tüm Müslümanların Kırmızı Çizgisidir.
Bu, bölgemizde barışı ve istikrarı tehdit etmeye yönelik bir adımdır. Alınan kararın, İsrail ve Filistin toplumlarını arasındaki husumeti arttırmaktan başka sonucu olmayacaktır.
Asla kabul edilemez gördüğümüz bu karardan en kısa sürede dönülmelidir. İslam’ın sesini susturmak, kendi kurguları olan terör örgütlerinin bahane ederek Müslümanların idarelerini esir etmek isteyenler, tarihte defalarca olduğu gibi yine hüsrana uğrayacaktır. İslam’ın Harem-i İzzetti olan Kudüs’ü tacize teşebbüs edenler Türküyle, Arabıyla, Kürdüyle tüm Müslümanlar da Selahaddin Eyyubi ruhunu dirilip karşılarına dikildiğini göreceklerdir.
Türkiye’nin, insanlığın silueti olan Kudüs’ün mahremiyetine yönelik bu saldırı karşısında Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ortaya koyduğu güçlü tepkinin sonuna kadar arkasındayız.
Dünyadaki tüm Müslümanların İslam İşbirliği Teşkilatı Zirve Dönem Başkanı olan Türkiye’nin çağrısına kulak vererek Kudüs’e sahip çıkacağına inanıyoruz.
Diğer taraftan Amerika Birleşik Devletleri’nin bu kararı, dünyada yaşanan adaletsizliğin yeni bir tezahürüdür.
Bu hadise Cumhurbaşkanımızın küresel sistemin çarpıklıklarına ve adaletsizliklerine karşı uzun zamandır dile getirdiği “Dünya Beşten Büyüktür” itirazının haklılığını teyit etmiştir.
İslam’ın kalbine saplanmaya çalışılan bu hançere, ancak tüm Müslümanların iki elin parmaklarının kenetlenmesi gibi bütünleşmesiyle engel olabiliriz.
Biz Müslümanlar olarak Kudüs davası ve ümmetin birliği için her türlü çabayı göstermeye, her türlü fedakârlıkta bulunmaya hazırız.
Kudüs davasının sonuna kadar takipçisi olacağız.”

KUDÜS DAVASI İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI KUDÜS DAVASI İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI KUDÜS DAVASI İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI KUDÜS DAVASI İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI KUDÜS DAVASI İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.