Dolar 32,3363
Euro 35,1170
Altın 2.239,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 11°C
Az Bulutlu
Sinop
11°C
Az Bulutlu
Çar 9°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 12°C

Kılıçdaroğlu Ayancık’ta

Kılıçdaroğlu Ayancık’ta
Hayrettin Kaya
9 Nisan 2021 15:01

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sinop ziyaretinin ardından İlçemiz Ayancık’a geldi.

Aslan Özdemir
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU, Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit TORUN, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İnan Savaş Yüksel, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan ilçemize ziyarette bulundular.
Sinop’ta katıldığı programların ardından ilçemize gelerek burada ilk olarak Ayancık İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden KILIÇDAROĞLU emniyet mensuplarının ‘Polis Haftası’nı kutladı.
Ardından Demokrasi ve Cumhuriyet meydanına gelen KILIÇDAROĞLU ve Ekibi, meydanda toplanan vatandaşlar tarafından büyük coşku ve alkışlarla karşılandı.
Yağmur altında vatandaşlara seslenerek kısa bir konuşma yapan KILIÇDAROĞLU; zorluklar karşısında umutsuzluğa kapılmamalarını istedi. “Hep beraber, hep birlikte tarihin bize yüklediği sorumluluğu yerine getireceğiz.” ifadesini kullanan KILIÇDAROĞLU, “Hep birlikte bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi getireceğiz. Çocuklarımız, evlatlarımız bu güzel Türkiye’de umut içinde büyüyecekler ve yaşayacaklar. Sizden istediğim umudunuzu kaybetmeyin” dedi.
AYANCIK’TAKİ HİZMETİ TÜRKİYE’NİN TAMAMINA GETİRECEĞİZ
Ayancık Belediyesinin hizmetlerinde olduğu gibi Türkiye’nin tüm coğrafyasına aynı hizmeti götüreceklerini ifade eden KILIÇDAROĞLU, “Bir şeyi sizden istiyorum sadece. Türkiye’nin nereye gittiğini ben de biliyorum siz de biliyorsunuz. Ama asla umutsuz olmayın. Hep beraber, hep birlikte tarihin bize yüklediği sorumluluğu yerine getireceğiz. Hep beraber, hep birlikte bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi getireceğiz. Çocuklarımız evlatlarımız bu güzel Türkiye’de umut içinde büyüyecekler ve yaşayacaklar. Sizden istediğim. Asla Umudunuzu kaybetmeyin. Ayancık’ta Belediye Başkanımız nasıl hizmet ediyorsa aynı hizmeti hiçbir ayrım yapmaksızın Türkiye’nin bütün coğrafyasına götüreceğiz. Türkiye’nin bütün coğrafyasında insanlar mutlu olacak ve hizmetin ne olduğunu görecekler. Verdiğimiz hizmetin hesabını halka vereceğiz. Belediye Başkanımız nasıl harcadığı her kuruşun hesabını Ayancık halkına veriyorsa biz de 83 milyondan topladığımız vergilerin hesabını 83 milyona vereceğiz. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyacağız ve savunacağız” diye konuştu.
Daha sonra, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU, Belediye Başkanı Hayrettin KAYA’ yı makamında ziyaret ederek, Ayancık Belediyesi hizmetleri hakkında bilgi aldı. Görüşmelerin ardından Belediye Başkanı Hayrettin KAYA, Genel Başkan KILIÇDAROĞLU’na, ilçemize ait keten, ahşap ve yöresel ürünlerimizi takdim etti .
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.