Dolar 32,3397
Euro 35,1106
Altın 2.239,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 11°C
Az Bulutlu
Sinop
11°C
Az Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 11°C
Cts 12°C

İlçemizde 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

İlçemizde 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı
Hayrettin Kaya
23 Nisan 2022 17:49

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Açılışının 102. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Demokrasi ve Cumhuriyet meydanında büyük bir coşkuyla kutlandı.
Saat 10:00’da Demokrasi ve Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunuldu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından çelenk sunma töreni sona erdi.

Aslan Özdemir

Daha sonra Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, Öğrencilerin şiirlerini okuması, okullarımızın hazırladığı ront gösterileri ve Halk Oyunları gösterileri ile devam eden program, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri taktim edildi.

Yoğun katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleşen programa;
Ayancık İlçe Kaymakamı İsmail PENDİK, Kaymakam Refiki Emrullah DOĞRU, Belediye Başkanı Hayrettin KAYA, İlçe Emniyet Müdürü Muhammet Kaddafi YİĞİT, İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Süleyman ERMİŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif ÇOPUR, Okul müdürleri, Siyasi Parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.